Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik kézi mellszívó a jobb?

Melyik kézi mellszívó a jobb?

Figyelt kérdés

Az ilyen kis kézipumpás [link]

vagy az ilyen pumpálós?

[link]

2014. máj. 14. 18:39
 1/7 Mays ***** válasza:
Utobbira szavazok
2014. máj. 14. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
utóbbi, a karos.medela harmony?használtan is találsz a teszen olcsón és 2 fázisú nagyon jó!
2014. máj. 14. 19:11
 3/7 piroska és a farkas ***** válasza:
Mindenképpen kézit szeretnél? Azért kérdem, mert én is azzal kezdtem ( Medela), de néhány hét után a karom majd le szakadt, így most bérlünk ey elektromost. Hát mit mondjak, megváltás, ráadásul kézivel 70ml volt a maximum, ami kijött, másnap az elektromossal 130ml...
2014. máj. 14. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:

igen, mindenképpen kézit szeretnék, meg nem tudom, mennyi tejem lesz, lesz-e egyáltalán és most egyenlőre nem szeretnék beruházni elektromosra.

Tudom, hogy sokkal jobb de... így előre nem szeretnék.

2014. máj. 14. 20:13
 5/7 piroska és a farkas ***** válasza:
Ez érthető. Viszont praktikusságból azért elmondanám, hogy amit mi bérlünk medela elektromos mellszívó, az ahhoz a kézi medelához csatlakoztatható, amit előtte használtam. Higiénisai okokból bizonyos részeket mindenképpen meg kell vásárolni- azokat amik közvetlenül veled illetve a tejjel érintkeznek. A kézi 9900 ft volt,ez ugye tartalmazza azokat a részeket amiket me kéne venni a bérléshez, a bérlés pedig 300 ft/nap. Azt tanácsolom emiatt, hogy olyan kézit vegyél, amit az adott márka elektromosához csatlakoztatni lehet, mert ha úgy alakul, h szükséged lesz rá, pár napra is kipróbálhatod az elektromost, és akkor még mindig dönthettek,, hogy anyagilag be tudjátok-e vállalni, vagy sem.
2014. máj. 14. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Második jobb.
2014. máj. 14. 23:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Végül nagy gondolkodás után megvettem az utóbbit.

Az első 2999 Ft volt akciósan egy másik helyen az utóbbi pedig 3590 Ft. Remélem, hogy tényleg jobb és nem bánom meg, hogy egy picit többet áldoztam rá.

2014. máj. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!