Létezik az, hogy 1,5hét után érzem, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
2. babát tervezzük a párommal és ugyan azok a jelek vannak mint a kis lányoknál....de vagyok biztos a dolgokban:/2014. máj. 15. 09:02
1/10 anonim válasza:
Ne haragudj, nem értem, mit szeretnél kérdezni. Ha arra gondolsz, hogy a baba fogantatása után 1,5 héttel lehetnek-e tüneteid, akkor a válasz: igen.
2/10 A kérdező kommentje:
Elírták a telo....tehát ugyan azok a jelek,mint a kis lányomnál... De nem vagyok biztos a dolgokban.Jah és késik is a menzeszem.
2014. máj. 15. 09:12
4/10 anonim válasza:
igen, létezik, én a fogantatást is éreztem
5/10 anonim válasza:
mire vársz? tesztelj és írd meg mi lett. ha más késik, délutáni vizeletből is csinálhatsz
6/10 anonim válasza:
Létezhet,főleg ha nem első baba. Másodiknál én is éreztem,már 1 héttel az együttlét után,hogy valami nagyon készülődik odabent. Amióta szültem,azóta egyébként is valahogy máshogy érzem a dolgokat,sokkal intenzívebben. Ha régen valaki azt mondja nekem,hogy megérezte,hogy teherbe esett,lehet hülyének nézem,de most már tudom,hogy ilyen tényleg lehetséges.
2 éves kisfiú és 10 hetes pocaklakó anyukája
7/10 A kérdező kommentje:
Azért nem merek még tesztelni, mert 2 hete csütörtökön voltunk úgy együtt a párommal,hogy be volt tervezve a pici és nem hiszem hogy ennyi idő után ki mutatná a teszt.Vagy igen?Mert az 1.babónál is 1 hónappal késön mutatta csak ki
2014. máj. 15. 11:13
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem halvány,de egyértelmű pozitív lett az együttlét utáni 14.napon! Hajrá :)
9/10 anonim válasza:
Én 1 héttel az együttlét után tudtam, hogy sikerült. Na, nem azért mert lettek volna tüneteim, vagy ilyesmi, mert nem voltak, csak egyszerűen tudtam! Nekem is második babó, már lassan 12 hetes leszek. Egyszerűen csak megéreztem. Aztán nemvárt előtt 2-3 nappal émelyegni kezdtem, feszültek a melleim, akkor már biztos voltam a dologban. Csináltam egy tesztet ami halvány, de egyértelműen pozitív lett.
10/10 anonim válasza:
Én is megéreztem...valami 7érzék vagy mi :D nem várt elött teszteltem 3 nappal és halvány pozitív lett :D remélem jól érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!