Volt aki úgy érzte a vége felé, mintha nem is lenne terhes?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem a 40.hetet és van, hogy úgy ébredek, mintha nem is lenne a baba a hasamban. Persze ő az első gondolatom amint kinyitom a szemem és a hasamra is teszem a kezem, de se kigömbölyödés, se keményedés, olyan, mintha "csak" egy elhízott pocak lenne. Ez nem fura nálam, mert amúgy is nagyobb súllyal kezdtem (95kg), széles a csípőm is, szóval van helye bent bőven.(A babát egyébként közel 3kg-ra becsülték a 33.heti uh-n). Aztán a reggel folyamán elkezd lassan mocorogni, meg ilyesmik, de abszolút nem érzem, hogy mindjárt szülök. Tudom, hogy nem törvényszerű a "szenvedés" a végén, de azt sem gondoltam, hogy ennyire " egyszerű". Más is volt így? Nem aggódom, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. :)2014. máj. 15. 11:47
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem a sùlyodtòl függ, egyszerüen csak szerencsèd van! Az elsö terhességemnèl ugyanígy voltam mint te a 40-ik hèten. 5 napot kèsett... Majd a másodikkal az utolsó hàrom hetet vègig szenvedtem. Nagy is lett a babám, 4.5 kg! Pedig èn vèkony nö vagyok ès csak 10 kilót hīztam... Most 2 hetes a babám :)
2/4 anonim válasza:
Bizony nagy szerencse!
Én 82-ről indultam, 88,5-tel mentem szülni egy 4630 grammos babát, de én azt hittem a végére, hogy nem bírom tovább. Olyan visszereim voltak, hogy gyakorlatilag járni nem tudtam, a babám úgy húzott lefelé, hogy a kezemmel tartottam a pocakom, úgyhogy irigyellek!
Könnyű szülést!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Úgy tűnik tènyleg szerencse. Mondjuk se vizesedés, se nagy súlygyarapodás nem volt (az utóbbinak kifejezetten örülök). Most vagyok 98,3. Mivel hízékony is vagyok, azt hittem a végére falat kell majd körülöttem bontani, de szerencsére nem így lett.
2014. máj. 15. 12:06
4/4 anonim válasza:
Én sem szenvedtem. Se jósló, se keményedés, se fáradtság, se semmi. Elvoltam, mint hal a vízben. Szerencsénk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!