Erős nem múló jósló jelentheti a szülés közeledtét?
Figyelt kérdés
Már 3 napja szenvedek:(2014. máj. 15. 15:57
11/23 A kérdező kommentje:
Viszont! :)
Megpróbálok még egyszer lefürödni, hátha történik valami, amúgy is jót tenne most egy meleg fürdő :)
2014. máj. 15. 17:13
12/23 anonim válasza:
Én már dátum után vagyok, szülés reményében mentem be a szülészetre ma (megbeszélt vizsgálat).
Egy ujjnyira vagyok csak nyitva, szinte semmi jele, hogy szülnék, így haza is küldtek, hogy szombaton ismét megnéznek.
Kérdeztem, hogy mennyire nagy a forgalmuk a front miatt - mondták, hogy egyáltalán nem tapasztaltak forgalomnövekedést.
13/23 A kérdező kommentje:
de akkor mi lehet ez? :((
2014. máj. 15. 17:43
14/23 anonim válasza:
Ha nem múlik menny be és mond h. rendszertelen fájásaid vannak és meg nézik nst-n!
15/23 A kérdező kommentje:
Az lesz mostmár :/
2014. máj. 15. 18:54
16/23 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező? Meglett már a baba? :)
17/23 anonim válasza:
Engem is érdekel mi van veled!
18/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok, még egyben vagyok, a dokim szabin egész múlt hét óta, helyzet jó formán változatlan :(
2014. máj. 17. 11:17
19/23 anonim válasza:
szerintem menj be a korházba mint otthon szenvedj
20/23 anonim válasza:
Nekem is voltak kedden erős jóslók, szinte 5 percenként jöttek, bementünk, de hazaküldtek, hogy ez csak a front.
De ha nincs messze a kórház, egy sétát megér, hátha segitenek rajtad (bár az burokrepesztés és oxi lenne, nem tudom az kell-e most neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!