Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen színe lesz ha terhesen...

Milyen színe lesz ha terhesen szőkítem ki a hajam?

Figyelt kérdés

Most is szőke a hajam de már nagyon le van nőve, és szeretném újra kiszőkíteni de hallottam olyanról hogy nem is biztos hogy olyan színű lesz a hajam? valakinek tapasztalat?

előre is köszönöm...

2014. máj. 16. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan olyan lett a színe, nővéremé picit sötétebb. Sokan nem mernek hajat festeni terhesség alatt, pedig orvosok se tiltják, legalábbis én így olvastam, hallottam. Én ugyan azt a fajtát használom terhesen is, mint előtte. Van akinek máshogy fogja be a hormonok miatt, állítólag....nekem semmi ilyen nem történt.
2014. máj. 16. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez így nem igaz, hogy az orvosok nem tiltják, mert az enyém tiltotta
2014. máj. 16. 11:53
 3/9 A kérdező kommentje:
fodrász csinálja és így remélem olyan színe lesz amilyet szeretnék :)
2014. máj. 16. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Kinek hogy.....nekem nem szólt és sok más orvos sem....lényeg, ne zárt térben fess hajat. Mindenki döntse el maga befesti vagy sem.
2014. máj. 16. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan lett, mint elptte bármikor.
2014. máj. 16. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem vöröses lett. :)

A 39. hétig nem festettem, de akkor úgy voltam vele, hogy már nagyon ronda vagyok, úgyhogy befestettem, és a szőke hajam vöröses lett. :)

Szülés után mikor először festettem, már normális lett a színe.

De ugye nem vagyunk egyformák.

2014. máj. 16. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd, sok minden befolyásolja ezt. Voltál már menzesz alatt fodrásznál? Na, olyan lesz, mint amilyen akkor volt.

Nekem sötétbarna hajam van eredetileg, aranyszőkére van festve, de őszülök, mint az állat, így MUSZÁJ volt festeni terhesség alatt is. Nem volt olyan, hogy nem festem sajnos...így be kellett vállalnom és lám, ugyanolyan lett.:)

Viszont terhesség elején a hajamon nem fogott a hajvasaló! órákig is csinálhattam, semmi eredmény, azóta menzesz alatt is így van, szóval ez hasonló.

2014. máj. 16. 18:43
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 17. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a doki csak a színezőt engedte.de én feketére festem.
2014. máj. 17. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!