Magzati aritmia, nagyon aggódjak?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok. Reggel pisilés után észleltem minimális vérzést (inkább csak színes folyás) ezért elmentem az orvoshoz. Csinált UH-t, CTG-t és azt mondta, hogy nem tudja a vérzést mi okozta, nagyon pici mennyiség ne aggódjak, viszont beküldött a klinikára, mert a baba szívműködésének vizsgálatakor 1-1 félreütést észlelt. A továbbküldő diagnózis aritmia. A klinikán megint néztek CTG-t az rendben volt ugyanúgy, mint az első, de az ultrahang megerősítette az aritmiát. Flow mindkétszer rendben volt. Magzati szívultrahangra kellett volna még menni, de a proff. asszonyt senki nem találta, időpontra várok. Egyelőre hazaengedtek. A klinikai ultrahangos doktornő azt mondta, hogy valószínűleg még a szülésig kinövi a baba és ne aggódjak, de nem úgy láttam rajtuk, hogy ez teljesen normális. Van valakinek ezzel tapasztalata? Kinőtte a babátok? Mi okozta? Normál szülés lett belőle?2014. máj. 16. 15:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!