Miért kapok ilyen nehezen levegőt?
Figyelt kérdés
Már terhesség előtt is észre vettem étkezés közben hogy nehezen kapok levegőt. Terhesség előtt ritkábban volt hogy nehezen kaptam levegőt. Most 16 hetes terhes vagyok talán 13 hetestől hogy egy nap többször is nehezen kapok levegőt hosszú ideig2014. máj. 17. 12:18
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost!Komolyan, mert 1000 dolgot tudnék most írni, de se megijeszteni, se félre tájékoztatni nem szeretnélek.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen testalkatú vagy, de a túlsúly befolyásolhatja.
Én 28 hetes kismama vagyok, elkezdte nyomni a méhem fölfele a tüdőmet és amikor sokat beszélek érzem is, hogy szuszogok közben.
Nem hiszem, hogy esetedben 13. héttől magyarázható lenne, pláne, hogy terhesség előtt is előjött. Legközelebb, ha mégy dokihoz, esetleg kérdezd meg, hátha van ötlete.
4/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne ez a válasz, mert hasonló problémáim vannak nekem is, bár nekem kb 3 hete kezdödött. 11+1 hetes vagyok, eddig összesen 4,5 kg t hiztam, most 63,5 vagyok. Gombóc érzés a torkomban szokott lenni, sokszor attól is kifulladok ha egy hosszú szöveget olvasok hangosan, elég hangosan is veszem a levegőt. Eddig nem tartottam fontosnak ezért nem mondtam a dokinak, de ebből lehet probléma is?
6/6 A kérdező kommentje:
63 kg 170 magas
2014. máj. 17. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!