Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen, munkanélküliként,...

Terhesen, munkanélküliként, mivel töltöttétek napjaitokat?

Figyelt kérdés

Pont úgy jött ki a lépés, hogy előző munkahelyemen felmondtam, közben kiderült, hogy terhes lettem, így pedig nem szerettem volna senkit átvágni, hogy csak pár hónapig legyek ott, plusz nem igazán tudtam volna letagadni sem az állapotot. Ebben a helyzetben viszont kicsit "haszontalannak" érzem magam, szeretnék én is valamit az asztalra tenni...

Aki hasonló helyzetben volt mivel töltötte napjait? Talált esetleg valami alkalmi munkát, amit ő is végezhetett? Esetleg valami hobbi?

2016. jún. 20. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Dr csont, tronok harca, walking dead :D vagy ha vicceset, akkor family guy :) de pl en neztem bator a gyava kutyat is:D torrentrol leszedtem
2016. jún. 20. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
született feleségek,szex és nem york,szívek szállodája-én ezeket nézem,nem tudom megunni :D
2016. jún. 20. 16:55
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Tronok harc, walking dead tenyleg verhetetlen :) de meg a banshee is!!
2016. jún. 20. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
En is epp munkanelkuli voltam mikor terhes lettem. Marciusban. Novemberre vagyok kiirva megorulok ha otthon kell ulnom haszontalanul. Videken lakok egy kis faluban amit imadok sokat vagyok kint a kertben biciklizek stb de mindenap nem birtam vna. Ezert eljottem a falusi cukraszdaba dolgozni ahol tavaly is dolgoztam nem megterhelo fel 10 tol 4ig van h egesz nap de olyat mar ritkan vallalok. Augusztusig ezt csinalom utana meg mar nem sok van szulesig meg epitkezni fogunk.
2016. jún. 22. 12:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a Bones-t néztem angolul, meg aztán magyarul is(Dr.Csont a magyar címe). Meg néztem még a Gyilkos elméket, a Dr. House-t, Castle-t, Mentalistát, Jóbarátokat( szintén angolul és magyarul is).
2020. júl. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!