Tudom hogy nem èppen egèszsèges...de a kezdetektöl szinte ha meglàtom a boltba ugy meginnàm... nyilvàn nem 2l-t csak 2dl maga a buborèk miatt...
Soha nem kàvèztam hogy esetleg a koffein miatt kivànnàm..
Màs is kismama is kívànja?
2016. jún. 20. 10:21
1/10 anonim válasza:
Igen, barátnőm light kólát ivott terhesen. Nem sokat, de szinte végig. Kb heti 1-2 alkalommal 1 pohárral.
2016. jún. 20. 10:22
2/10 anonim válasza:
nem mert a gyereked csontja hajszálvékony lesz mint egy éhező generációból jövőé.
2016. jún. 20. 10:25
3/10 anonim válasza:
Max heti fel l-t mondanak.. nekem csak az nyugtatta le a gyomrom a 16.hetig meg a tej. Nem ittam sokat belole.. amugy meg egyaltalan nem szeretem.. :)
2016. jún. 20. 10:34
4/10 anonim válasza:
Persze, én is ittam néha, kivántam főleg nyáron. Bár a generációm (Y) nem éhezik, mint amiről a 2-es ír:))))
2016. jún. 20. 10:35
5/10 anonim válasza:
Én nagyon hányingeres voltam, kb. negyedik hónapig. A nőgyógyászom mondta, hogy mindenkinek más segít, valakiknek a kóla, és ha attól elmúlik, akkor ő akár még azt is "megengedi". (Tényleg így fogalmazott. Egyébként nem ittam, mert nem kívántam.)
Ha nem rendszeresen iszol egy kicsit, akkor szerintem nem lesz baj.
2016. jún. 20. 10:41
6/10 anonim válasza:
Lehet, mértékkel. Néha én is kívántam, egy 330 milis dobozt vettem ilyenkor. Nem napi szinten.
2016. jún. 20. 11:06
7/10 anonim válasza:
Nem tud felszívódni a kalcium, mert a foszforsav megköti.
Emellett a töménytelen cukor sem egészséges.
Próbálj esetleg gyömbért vagy tonicot, azok is cukrosak.
Hányingerre nekem is jó volt, én is tartom magam a heti max. fél literhez.
Egyébként a baba csontjaira célzott a kettes válaszadó is, csak picit furán fogalmazott.
2016. jún. 20. 11:39
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat! :) na nem mindennap innàm,kívànom... :) èrdekes mert a többi cukros,szènsavas löttyött nem kivànom... mentes víz jó hidegen 👍
2016. jún. 20. 12:29
9/10 anonim válasza:
Én nem kérdeztem meg hogy szabad vagy sem:) megkívántam és vettem egy dobozzal. Foleg akkor volt jo ha a gyomrom nem akart rendesen működni. Most 15 hetes vagyok de mindig van a melóhelyen és itthon egy dobozzal a hűtőben :) Ha megkivanom iszom, heti kb 2-3 doboz fogyhat el. Emellett gravida, omega3, kalcium es magnézium pótlás. Mivel finnyás vagyok nekem muszáj pótolni mindent:) Amit eszek, péksütemény, tészták, édességek, gyümölcs és saláták. Változó mennyiségűt:) Nem egészséges de mas nem megy... (Nem, még nem hiztam csak egy kilot;) )
2016. jún. 20. 21:42
10/10 anonim válasza:
Én mikor nagyon hányós voltam, csak a Cola segített. Zero-t ittam, jéghidegen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!