Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás és görcsölés miatt...

Barnázás és görcsölés miatt indokolt 14 hetesen otthon maradni?

Figyelt kérdés
Reggel volt barna folyásom, és a hasam is görcsölt, ami a magnéziumtól sem javult. Ezért az orvosom azt tanácsolta menjek haza, és pihenjek pár napig. Ha nem múlik a görcsölés, akár veszélyeztett is lehetek? Minden mozdulatra, köhögésre belenyilall a hasamba a fájdalom. Nagyon megijesztett az orvos, mert azt mondta hogy ha nem pihenek, akár el is vetélhetek. Volt valakivel hasonló?
2016. jún. 20. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem simán kiírathatod magad veszélyeztetettnek.nem írt fel semmit a doki ami segíthet a terhességet megtartani?
2016. jún. 20. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán elmehetsz táppénzre!
2016. jún. 20. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

14. héten barnáztam. nem szerettem volna itthon maradni, így csak pár napra írtak ki. aztán a barnázásból vérzés lett, a vérzésből rózsaszín folyás, hematóma, mélyen fekvő lepény, de nem tudták miért vérzek.

még28 hetesen is véreztem, akkor már a szülőszobára kerültem, de nem indult be szerencsére :) nagyon nagy szerencsém volt, most már csak egy hónapom van :)

én nem görcsöltem :( így is napi 3x2 magnerotot kellett szednem, majd 24. héten 4x2-reemelték.

vedd komolyan amit az orvos mondott és pihenj! magnerotot ajánlom, annak a legjobb a felszívódása és napi 3000mg-ot vehetsz be, meg szedhetsz rutascorbint ez egy c-vitamin alapú érfal erősítő, vérzésre terhesen ezt lehet. és tényleg feküdj az oldaladon míg bírsz.

kitartást! :)

2016. jún. 20. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem írt fel semmit, progeszteront ilyenkor már nem lehet használni sajnos. Már nem barnázok, de a hasam fáj, ha felkelek, mozgok.
2016. jún. 20. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
inkább feküdj, nem ér annyit a munka , hogy az egészségetekkel szórakozz!
2016. jún. 20. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy emiatt indokolt, hiszen el is vetélhetsz. Pihenj sokat és ne dolgozz!
2016. jún. 21. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:

3as vagyok. na végül az maradt le amit írni szerettem volna, végül nem tudtam visszamenni dolgozni, csak pár nap tp-re szerettem volna menni, de több gond derült ki és a vérzés se szűnt meg a 28. hétig.

és persze ":)" jelet akartam írni a nem görcsöltem után :D

hogy vagy kérdező, hogy telt az éjszaka?

2016. jún. 21. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, jól telt! :) Barnázás nincs, fekszem, néha mozgásra fáj a hasam, de jobb mint tegnap. Úgy tervezem, hogy holnap pár órára bemegyek dolgozni.
2016. jún. 21. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!