Hogy mondjam el "Apának", hogy Apuka lesz?
Figyelt kérdés
Meglepetésre gondolok, hogy osszam meg vele?
Valami frappáns ötlet?
Esetleg Apukák kommentjei, ki hogy élte meg?
2016. jún. 20. 20:19
2/10 A kérdező kommentje:
Azért tettem "macskakörömbe". De aki érti, attól várnék jópofa ötleteket.
2016. jún. 20. 20:54
3/10 A kérdező kommentje:
Természetesen a Páromnak szeretném elmondani.
2016. jún. 20. 20:55
4/10 anonim válasza:
Amikor megtudtam, termeszetesen. Te magadban tudnad tartani? Kulonben sem vagyok a megrendezett jelenetek rajongoja.
5/10 anonim válasza:
Utólsó nagyon hasznos és frappáns választ adott! Csomagolt be a tesztet vagy végy egy kis cipőt,zoknit! Esetleg valami jó kis szöveg egy polóra ilyesmi jutott hirtelen az eszembe....
6/10 anonim válasza:
-Drágám jövőre június utolsó vasárnapján veszek neked egy rekesz sört, mert fel akarlak köszönteni. (APÁK NAPJA)
-Drágám, egy év múlva ilyenkor éjszaka többször is fel foglak ébreszteni és akarni fogok tőled valamit... (ringasd a gyereket!)
-Hármas ikreket várok. (döbbenet) Nyugi csak egy babánk lesz.
7/10 anonim válasza:
Várd őt meztelenül, csak a pocidra köss egy rózsaszín és egy kék szalagot, garantált meglepődés😃
8/10 anonim válasza:
Szegény pasi.. Még meg sem született a baba, de őt már megfosztják a nevétől az elkövetkező x évekre.
9/10 anonim válasza:
Nem regi kerdes!Itt aznutolso valasz az enyem... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
10/10 anonim válasza:
Ebed alkalmàval a tanyéron ne kajat vigyel ki elê hanem egy pàr kiscipöt!Egy filmbe láttam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!