Hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
Ápr. 23-án jött meg utoljára. Május végén elkaptam egy csúnya vírusos torokfájós-hasmenős balhét, ami 2 hétre kiütött, gondoltam azért nem jön meg, mert bekavart ebben is. Aztán múlt hét elején már csak csináltam tesztet, negatív lett...a hét végén megint csináltam, lett egy halvány csík...a dokimhoz csak júli 4re kaptam időpontot...életem legnehezebb 2 hete lesz :))2016. jún. 21. 10:22
1/2 anonim válasza:
Nekem ápr 25-én kellett volna megjöjjön utoljára, ma 8+1 hetes terhes vagyok :)
Azért írom, hogy "kellett volna", mert valójában április elején menstruáltam utoljára, nagyon rendszertelen volt, viszont a baba "kora" úgy adja ki, hogy április 25-én kellett volna.
Azért is írtam le ezt, mert ha neked rendszeres a mensid, akkor te is 8 hetes lehetsz :) De ha később fogant meg (úgy mint nálam, nem ciklus közepén), akkor lehet kisebb. A halvány teszt alapján erre gondolok, én május 24-én teszteltem erős pozitívat.
2/2 anonim válasza:
mensid szerint 8 hetes kéne lenned, de mivel egy hete még negatív teszted volt, ezért biztos nem lehetsz annyi.
mondjuk ez a halvány teszt se biztató 8 hét után, szerintem ismételd meg. ha erős, akkor 4--5 hetes lehetsz max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!