Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a Magnerot-tól hasmenésem?

Lehet a Magnerot-tól hasmenésem?

Figyelt kérdés

Mùlthèt pèntek óta szedem 3x1et mert barnàztam 12hetes vagyok,ma reggel arra keltem hogy csikar a hasam de cefetül ezutan vagy 3x voltam wc-n(bocsànat a kifejezèsèrt).. az adagot ugy szedem ahogyan kell...

Tùlenni nem igazàn eszem magam hànyinger mèg mindig kísèr... gondoltam elöször gyomorrontàsra...

Màsnàl is volt ilyen mellèkhatàs?keressem fel a nögyògyàszt ha holnap is ilyen bajom lesz?

Köszönöm a vàlaszokat!

2016. jún. 21. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
normális. szedj kevesebbet.
2016. jún. 21. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:
A nögyògyàsz utasítàsàra szedek 3x1
2016. jún. 21. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:

A magnézium hashajtó hatású.

Engem is befosat.

Beszélj a dokiddal, hogy csökkentheted-e a mennyiséget, mert a görcsös fosás sem jó.

Ha nem görcsöltél korábban, akkor nem biztos, hogy kell ennyi magnézium.

2016. jún. 21. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3×2 kellett szednem és soha nem okozott panaszt. Várj 2-3 napot, lehet csak benyeltél valamit. Ha nem múlik akkor csökkentsd egyel.
2016. jún. 21. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz más magnéziumtól de nekem eleinte ment a hasam tőle. Rögtön felére csökkentettem az adagot majd pár nappal később visszaemeltem, talán hozzászokhatott a szervezetem. Magnézium szedésnél az ilyen előfordul. Nagy dózis mellett túladagolás is lehetséges, hasmenés a jele de az nem 3 szem magnerot-ot jelent, eleve 6-ig lehet menni naponta.
2016. jún. 21. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
* csak az maradt le, hogy nekem utána már nem volt gond vele.
2016. jún. 21. 16:51
 7/7 Ignis Subdialis ***** válasza:
(Nyilván már "megszületett a megoldás" :), de azért leírom, hogy a Magnerotból 33 mg elemi magnézium tud felszívódni a szervezetben tablettánként, ami szinte semmi, ráadásul drága, szerintem max. akkor indokolt, ha más szerves magnéziumvegyületet nem tolerál a szervezet, de lehet, hogy Neked pont az orotátot nem tolerálta.)
2017. ápr. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!