Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfordulhat vagy könyveljem...

Megfordulhat vagy könyveljem el h császároznak?

Figyelt kérdés

21 hetes terhes vagyok múlthéten voltam a 20 hetes uhn akkor harántba feküdt. Ma voltam mert a doki mondta h 21 hetesen méhszáj vizsgálat így megkértem lessünk rá a kicsire. Még mindig harántba fekszik.

Van egy kisfiam ő végig fejvégű volt.

Mire számítsak? Bevallom őszintén rettegek a császártól.

2016. jún. 21. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Harmincadik hetek elején is forgolódik, sztem be fog fordulni időben, de hetek óta egyszer haràntban van egyszer fejvégű. Ezen ne aggódj a 21. Héten. Van akinek 37.hétig fejvégű vol, akkor megfordult és szülésnél fordult vissza jó irànyba.
2016. jún. 21. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még akár naponta is megfordulhat. :) az én babám 35 hetes UH-n volt először fejvégű, éreztem is 33 hetesen, hogy megfordult. Előtte mindig harántfekvésben láttuk. Szóval ne aggódj még, nagyon felesleges. 30-34 hetes kor körül szokták általában felvenni a fejvégű pózt (de akár 39 hetesen is), az teljesen más kérdés, hogy addig is lehet úgy amíg bőven van helye úgy forgolódik, ahogy akar.
2016. jún. 21. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez most semmit sem jelent, még nagyon picike, nagyon sok helye van. harántfekvesben amúgysem szoktak maradni, max faros lesz, de még akkor is befordulhat bármikor. Emiatt ne aggódj. Amúgy igen, nekem is tökéletes terhességem volt, végül mégis császár lett 10 óra vajudás után...
2016. jún. 21. 21:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Nekem a kisfiamnál a burokrepesztés és a szülés 16 és fél óra volt 5 perces fájásokkal. Nem volt könnyű de megérte.
2016. jún. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!