32 hetesen megyünk 4D-ra. A baba már fejvégű. Így is látni fogjuk az arcát?
Sajnos előbb nem jutott eszünkbe elmenni, de jövő héten megyünk. A baba már kb a 20. hét óta fejvégű, ez okozhat gondot? Attól még látni fogjuk az arcát? Nyilván az arcára vagyunk a legkíváncsibbak :)
31+6hkm
Nekem az orvosom minden uh-n azt mondja, hogy akkor látni szépen az arcát, amikor fejvégű. Nekem mindig csinál 4D-t is, nem kell külön mennem rá. Amikor faros volt, akkor egy képet sem tudott csinálni az arcáról, legutóbb 2hete már fejvégű volt, és szépen látszik a képeken a pufi pofija :)
35+5hkm
nem kötekedni akarok, de 20 hetesen még biztos nem fejvégű volt a baba, hanem pont fejjel lefelé volt mikor uh-on nézték, de akkor még annyi helyük van, hogy ha akarna se tudna befordulni ;)
szerintem nem valószínű, hogy látjátok majd az arcát, de hátha! elsővel 32. héten voltam, már nem láttuk,mert befordult a szülőcsatornába.
most 30. héten már ugye befordult de még elég magasan volt így láttuk, most a héten már semmit nem láttunk a pofijából, igaz nm is 4D-vel néztük most, de nem is lett volna értelme, bent van a szülőcsatornába, egészen a szeméremcsontom mögött
Nekem is fejvégű volt 20.hét óta.
34 hetesen mentünk és semmit nem mutatott magából. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!