Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúnyogprobléma! Kismamák,...

Szúnyogprobléma! Kismamák, hogyan védekeztek ellenük?

Figyelt kérdés

A szúnyogháló nálunk sajnos nem jöhet szóba a forgóablakok miatt. Engem egyszerűen imádnak a szúnyogok, fél óra alatt 25 csípést szedtem össze... Nem tudok mit tenni már. Raid elektromos szúnyogírtót használok, de a másik szobába dugom be éjjelre, nehogy ártson (9 hetes terhes vagyok). Sajnos nem bizonyul elég hatékonynak, kell egy óra, amíg hat, addig viszont agyoncsípnek a szúnyogok.

Mit lehet még használni ellenük? Hallottam krémekről, amivel ha bekenem magam nem fognak csípni. Az nem árt terhesség alatt? Egyáltalán ez a Raid használható-e, vagy ez is árt?

2016. jún. 23. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vape elektromos szúnyogriasztót használok/tam. Nyugodtan használhatod te is.
2016. jún. 23. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy lehet ilyen ablakra is szúnyoghàlot tenni. Vagyis köré. Ha ennyire félsz,hogy àrtasz a babànak akkor ez a legegyszerűbb.

Az elektromos szúnyogriasztótól nem lesz baja.

2016. jún. 23. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a szunyogháló válik be igazán, nekünk semmi más nem használt...
2016. jún. 23. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Baldachin az ágy fölé, mi Ikeában vettünk, nem nagy összeg.
2016. jún. 24. 04:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Vape herbalt használunk,ezt baba mellett is lehet majd.
2016. jún. 24. 05:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Citromfű illóolaj is riasztja a szúnyogokat. Párologtathatsz is vele. Vehetsz illatos kakasaarkantyú növényt is, kiteheted az ablakba, szintén riaszt. Anyukám évek óra használja ezt is. Bár kicsit büdi. :)
2016. jún. 24. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
1.es vagyok: Ne akkor kapcsold be amikor készülsz lefeküdni, hanem korábban. Főleg, ha tudod, hogy csak később kezd hatni...
2016. jún. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!