Van itt olyan kismama aki az első trimesztert végig barnázta?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok,5. Héttől barnázok.a 4 hét alatt 4szer vizsgltak meg.az orvos szerint a méhszájamon mindig elpattan egy ér és az vérezget.3*2 utrot szedek.volt valaki hasonló helyzetben és mi lett a vége?2016. jún. 24. 15:29
1/6 anonim válasza:
Jelen, 13. hétre múlt el, hematómám volt, utrot szedtem én is. 41. hét után született makk egészségesen, minden rendben volt később.
2/6 A kérdező kommentje:
És,hogy viselted?nekem olyan ilyesztő.az orvos szerint minden rendben lesz.kímélő életmódot írt elő.2gyerek mellett nem könnyű,de szerintem tök sokat pihenek.
2016. jún. 24. 17:05
3/6 anonim válasza:
Én a kislányommal 16. hétig barnáztam/véreztem. Még gyógyszert sem kaptam rá, állandóan rohangáltunk az ügyeletre. :(
De végül minden rendben volt, egészséges kislányom született, aki már lassan 4 éves. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Válaszoló.És mit mondtak,hogy mitől véreztél?
2016. jún. 24. 18:06
5/6 anonim válasza:
Nem mondtak rá semmit az elején. A 12. héten meg egy uh alkalmával mondták, hogy a lepény a méhszájon van, akkor már azért volt.
Viszont a későbbiekben kiderült, (volt egy nagy vetélésem is -16. héten) hogy valószínűleg hormonális probléma lehetett. Most a 3. babánál kaptam gyógyszert és semmi gond nem volt.
(2. válaszoló voltam :) )
6/6 anonim válasza:
Első vagyok, nagyon stresszes voltam miatta, a másfél évesem mellett nem tudtam pihenni, miközben lakásfelújítás és költ9zés is volt. Komolyan egy nyugodt percem sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!