Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki annyira kívánós volt,...

Aki annyira kívánós volt, hogy a férjét esetleg éjjel is elküldte az adott ételért leírná milyen érzés?

Figyelt kérdés

Gondolom nem mindenkinél jelentkezik az ilyen mértékű kívánósság, lehet épp ezért ilyen furcsák nekem a hallott sztorik. Egyik ismerősöm éjszaka megkívánta az üzleti szendvicset, a férje pedig a kis faluból a 15 km-re fekvő benzinkútig kellett elmenjen, hogy venni tudjon.

Én még csak az első trimeszterben vagyok, volt már olyan hogy én is kívántam este a gyrost, de sosem annyira, hogy el kelljen szaladni érte. Valahogy megértette a szervezet, hogy másnap megyünk és veszünk :) Szóval biztosan intenzívebb kell legyen az a kívánás, ahol már nem lehet várni.

Aki volt már ilyen helyzetben írjon pár sort, hogy hogy is ment ez nála :)

2016. jún. 26. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 10-15. hét között volt gyakran olyan, hogy azonnal kell ennem, olyan farkasétvágy tört rám, hogy majd' elájultam, többnyire délelőtt. De sosem konkrét ételre, és ez elmúlt lassan. Konkrét kívánás főleg édességek iránt volt, de az sosem olyan volt, hogy most azonnal kell, meg nem küldtem a férjemet, hogy akkor hajrá, rohanj. Max. megemlítettem neki, aztán a következő bevásárláskor megvette, hogy legyen otthon. :) Éjszaka közepén még akkor sem küldtem volna el semmiért, ha belehalok.
2016. jún. 26. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
En telen voltam terhes. Egyszer poenbol mondtam a ferjemnek januarban, ejjel egykor, hogy most azonnal hozzon friss epret, mert kivanom. Felalomban felugrott, mar a cipojet huzta, amikor leesett neki, hogy szivatom :) rohogott, visszafekudt.
2016. jún. 26. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi voltunk egyik nap a tescoban és nagyon megkívántam egy ilyen kész barbacue-s szendvicset, most láttam ilyet először, aztán ott volt a férjem is és mondta, hogy milyen drága...300-400 Ft lehetett. Én beraktam a kosárba de annyira rossz hogy soha de soha nem engedhetek meg magamnak ilyen "luxust". Kaját sose rendelünk mert minden nap főzök, és akkor néha van ilyen hogy együtt vagyunk a tescoba és megkívánok valamit aztán mindig piszkál érte, ez annyira rosszul esik! :(

Amúgy én ugyanolyan kívánós vagyok mint terhességem előtt voltam, változást nem vettem észre hogy másmilyen lenne.

12 hkm

2016. jún. 26. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez csak ilyen "én vagyok a világ közepe ezért tessék kinyalni a fenekem fényesre" hisztéria!

Egy felnőtt ember képes kontrollálni a szükségleteit! Igen,akkor is ha terhes!

2016. jún. 26. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Éjjel sose küldeném a párom sehova. De én kajahisztis tudok lenni. Sajna ha van otthon 10 fele kaja de egyik se kell akkor nem eszem meg mert rosszul esik és csinálokegy 11iket.

Viszont tudom h kb mennyit tudok megenni egyszerre, mégis a boltba mindent veszek amit szeretek és még megeszem. Ennek jórésze megy persze a hűtőbe m nem tudom megenni, de akkor is kellett :) viszont ezeket megoldom én, de volt h elvitt enni m megkérdezte h mit ennék én meg rávágtam h libamájat ;) Tudom h szeret és ezzel sose élnék vissza. Dolgozik keményen, több fronton is helyt áll, igy a pihenese nekem fontosabb mint egy éjjeli kaja.

2016. jún. 26. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:

2 gyerekunk van, sosem kívántam semmit annyira, hogy ejjel szaladni kelljen.

Egy barátnőm viszont élt halt a sajtburgerert, neki volt, hogy a férje vitt ejszaka..

Ha a férj szívből magatol teszi, szerintem tok aranyos, viszont ha valaki ezert felveri ejjel az önző dolog.

De csak azt lehet aki hagyja

2016. jún. 27. 06:45
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as ez igy eleg rosszul hangzik, te dolgozol meg, mi lesz ha mar nem - mit fog sajnálni toled? (16-os voltam)
2016. jún. 27. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!