Aki annyira kívánós volt, hogy a férjét esetleg éjjel is elküldte az adott ételért leírná milyen érzés?
Gondolom nem mindenkinél jelentkezik az ilyen mértékű kívánósság, lehet épp ezért ilyen furcsák nekem a hallott sztorik. Egyik ismerősöm éjszaka megkívánta az üzleti szendvicset, a férje pedig a kis faluból a 15 km-re fekvő benzinkútig kellett elmenjen, hogy venni tudjon.
Én még csak az első trimeszterben vagyok, volt már olyan hogy én is kívántam este a gyrost, de sosem annyira, hogy el kelljen szaladni érte. Valahogy megértette a szervezet, hogy másnap megyünk és veszünk :) Szóval biztosan intenzívebb kell legyen az a kívánás, ahol már nem lehet várni.
Aki volt már ilyen helyzetben írjon pár sort, hogy hogy is ment ez nála :)
Mi voltunk egyik nap a tescoban és nagyon megkívántam egy ilyen kész barbacue-s szendvicset, most láttam ilyet először, aztán ott volt a férjem is és mondta, hogy milyen drága...300-400 Ft lehetett. Én beraktam a kosárba de annyira rossz hogy soha de soha nem engedhetek meg magamnak ilyen "luxust". Kaját sose rendelünk mert minden nap főzök, és akkor néha van ilyen hogy együtt vagyunk a tescoba és megkívánok valamit aztán mindig piszkál érte, ez annyira rosszul esik! :(
Amúgy én ugyanolyan kívánós vagyok mint terhességem előtt voltam, változást nem vettem észre hogy másmilyen lenne.
12 hkm
Ez csak ilyen "én vagyok a világ közepe ezért tessék kinyalni a fenekem fényesre" hisztéria!
Egy felnőtt ember képes kontrollálni a szükségleteit! Igen,akkor is ha terhes!
Éjjel sose küldeném a párom sehova. De én kajahisztis tudok lenni. Sajna ha van otthon 10 fele kaja de egyik se kell akkor nem eszem meg mert rosszul esik és csinálokegy 11iket.
Viszont tudom h kb mennyit tudok megenni egyszerre, mégis a boltba mindent veszek amit szeretek és még megeszem. Ennek jórésze megy persze a hűtőbe m nem tudom megenni, de akkor is kellett :) viszont ezeket megoldom én, de volt h elvitt enni m megkérdezte h mit ennék én meg rávágtam h libamájat ;) Tudom h szeret és ezzel sose élnék vissza. Dolgozik keményen, több fronton is helyt áll, igy a pihenese nekem fontosabb mint egy éjjeli kaja.
2 gyerekunk van, sosem kívántam semmit annyira, hogy ejjel szaladni kelljen.
Egy barátnőm viszont élt halt a sajtburgerert, neki volt, hogy a férje vitt ejszaka..
Ha a férj szívből magatol teszi, szerintem tok aranyos, viszont ha valaki ezert felveri ejjel az önző dolog.
De csak azt lehet aki hagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!