Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiket császároztak, a műtét...

Akiket császároztak, a műtét után mennyi idő telt el, míg először felállítottak?

Figyelt kérdés

2016. jún. 27. 13:35
1 2
 11/19 Snorri ***** válasza:

Engem négykor császároztak, és éjfélkor állítottak fel.

A műtét alatt, és után közvetlenül nem volt komplikáció. Annyi volt, hogy még négy hétre rá is úgy éreztem, hogy szétszakadok, amikor fel akartam kelni az ágyból. Nagyon rossz volt, sokszor segíteni kellett. Megvizsgált a doki, azt mondta nincs gond. Közel két évre rá jött ismeretlen eredetű, sokszori vizelési inger, lüktetés érzés belül, fájdalom. Kiderült, hogy szövődményesen gyógyult a császárom, összenövéseim vannak, és a hegem is nagyon vékony.

2016. jún. 27. 16:23
 12/19 anonim ***** válasza:
6 óra elteltével kellett felkelnem, nem volt komplikáció.
2016. jún. 27. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem a 3.-nál volt komplikációm, iszonyatos fejfájás 2 hétig.
2016. jún. 27. 18:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Snorri! Én is hasonló cipőben járok...ezért is kíváncsiskodtam kicsit! :)
2016. jún. 28. 14:40
 15/19 Snorri ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy túl korán állítottak fel? Nőgyógyásszal beszéltél már erről? Nekem azt mondta, számít, hogy milyen állapotban kerültél a műtőbe (én nagyon rossz), hogy hogyan varrtak, mivel, gyógyulási hajlam, stb. De benne lehet ez is, meg hogy utána mennyit mozogtál. Mert oké kell, segíti a gyógyulást, de nekem az utolsó napok úgy teltek (nem volt tejem), hogy mérésre vinni (folyosó másik vége), vissza szopi, vissza mérés, vissza szopi, vissza tápszer, vissza. És ez sokszor. Éreztem, hogy ez már sok, de biztosan több tényezőtől függ. Akarsz még babát? Nekem elvileg következő császárnál megcsinálja rendesen a doki, csak az a baj, hogy eddig még a teherbeesés sem sikerült. :((
2016. jún. 28. 15:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen...én egyébként is nehezen viseltem, hamar nyíltam, aztán hamarabb is jött egy hónappal a kisfiam. A nyakára volt tekeredve 2x a kzsinór, de ezt már csak akkor látták mikor megcsászároztak. Nem a saját orvosom csinálta, jóformán ő nem is foglalkozott velem. Este 10-kor műtöttek és hajnal 5 körül állítottak fel. De szédültem, minden bajom volt, nővérek nem is segítettek a zuhanyzásban. Aztán délután már áttettek a gyerekesekhez.A katéterem félrecsúszott, azt hittem szétdurranok odabent, mert a vizelet nem akart távozni... Elég nehezen épültem fel, mert a bal oldalon sokkal erősebben fájt. 1 nappal hamarabb haza paterpoltak, én sem tudtam se szoptatni, semmi...járni is alig. Aztán elég nehezen épültem fel, segítségem pedig nem nagyon volt otthon. 50kg voltam ekkor...most ott tartok, hogy mindenféle kivizsgáláson voltam már, valószínűleg nekem is összenövésem van. Meg folyamatosan be van gyulladva a méhem...annyira hogy már most méhszájsebem lett. Most keresek valami tutijó nőgyógyászt, mert aki most van, azzal bár meg vagyok elégedve, de már kisfiam 14 hónapos és azóta csak sorban szedem az antibiotikumokat...és nem használnak,csak a májam megy tönkre. Félek, hogy elburjánzik a gyulladás és műteni kell. Szeretnék másodikat én is, csak félek, hogy nem fog tudni összejönni. Remélem neked sikerül és akkor legalább korrigálják a hibát :(
2016. jún. 28. 15:51
 17/19 Snorri ***** válasza:
Sajnálom. 😢 Nekem is hosszú volt az út, mire rájöttek, két nőgyógyász tojt a fejemre, urológus, mind maszekban. Mindenki vonogatta a vállát, én meg éreztem a lüktetést, tiszta alien...már ott voltam, hogy urológiai klinika, de tudtam, hogy nem lesz fáklyásmenet, így utolsó esélyként kerestem egy nőgyógyászt, utána olvastam, véleményeket, és elmentem. Ő mondta mi a gond, rendesen megvizsgált...októberig kaptunk időt, hogy próbálkozzunk. Azt mondta, ami segít, az alhas erősítése, intim torna, és hogy javulhat. Nekem most egész jó. :-) ha akarod, privátban leírom a nevét,ha Pest megyei vagy.
2016. jún. 28. 22:06
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem Pest megyei vagyok. Na akkor legalább van valami haladás :) És egyébként szedsz valamilyen immunerősítőt? Nekem az aloe vera gélt ajánlotta a nőgyógyászom...ilyen ízesített fajtát. Ezt iszom reggelente, hát nem tudom, hogy be fog-e válni. Elvileg dicsérik nagyon, de hogy mi igaz belőle...
2016. jún. 29. 17:26
 19/19 Snorri ***** válasza:
Nem mondta. A magnéziumot mondta, meg kúraszerűen a tőzegáfonyát. Én árpafű levet iszom, meg lenmagolajat szedek, de azt nem ezért.
2016. jún. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!