10 hetes terhesen 6 kilót híztam, sok?
Jah a lényeg lemaradt.
Sok, nagyon sok, ilyenkor még hízni sem kellene hivatalosan. De hát a testünk nem ismeri a tankönyvet, a saját útját éli.
Én egyébként nem zabáltam, mégis így híztam, nem tudom, hogy miért. Bár hozzáteszem, hogy az orvosom nem mondott semmi rosszallót rá, sőt szerinte jót is tett, javult a vérképem, jobb volt a közérzetem.
De figyelj oda, hogy mit eszel, mert csúnya vége is lehet. Én nem aggódtam rajta, mert tudtam, hogy könnyen hízok, de cserébe nagyon könnyen fogyok is.
Első voltam
Nagyon sok.
En az elso gyerekkel felidore hiztam 10 kilot, az is rengeteg volt es a vegere 25 kilo lett.
Jelenleg negyedszer vagyok terhes, semmit nem szoktam hizni a 12-14. hetig, altalaban felidote jon fel 1,5-2 kg es 10-11 a vegere. Mindezt ugy, hogy nem dietatom, hanem teljesen normalisan eszem.
Az en kiindulo sulyom 62-65 kg 178 cm-hez.
Ha igy folytatod, akkor 30-35 kg pluszra szamithatsz, mert a gyerek es korites (magzatviz, meh, vertobblet, vizesedes) igazabol meg nincs is rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!