Szerintetek ez hülyeség?
4 hónapos lesz a babám, igaz volt egy-egy lelki gond, de alig várom, hogy jöjjön a kistesó. Hiányzik a terhesség. Mikor meglátod az uh-n, mikor először érzed h rúgdos, mikor elkezd nőni a pocak. A kiváncsiság, hogy vajon milyen lesz. Az utolsó heti izgulások.
Ez hülyeség, vagy még a hormonok dolgoznak?
Az enyém is 4 hónapos és néha eszembe jut, hogy milyen jó volt a terhesség (pedig nem volt az végig). Nekünk sajnos nem lehet több (munkám, anyagi helyzet miatt, férjem kora miatt sem), de azért eszembe jut.
Én nem szoptatok, de mégis ilyen hormonális ingadozásaim vannak néha. Pl. meghatódom rajta, hogy a gyerek beszélget reggelente a kezével. Meg eszembe jut, kéne egy második gyerek. Remélem, ezek majd elmúlnak, és hogy nem a Nuvaring okozza.:)
Ilyen korán nem! Pedig nekem nagyon könnyű volt vele akkor is és most is! Bármit meg tudok és tudtam csinálni (nagyszülők 250 km-re). 1 éves kora körül jött elő bennem a dolog, 1,5 éves volt, amikor első próbálkozásra összejött a tesó.
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!