Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek nagyon könnyű...

Volt valakinek nagyon könnyű szülése?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 16:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Szia

Nekem szerintem konnyu szulesem volt, legalabbis en annak eltem meg :D

Elso babam. Ahogy jottek a fajasok...ra 3 orara mar kint volt a babum...vagni se kellett meg semmi.

2016. júl. 1. 16:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Hu,de jo neked! Gratulalok!
2016. júl. 1. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon könnyű volt, pedig 17 éves voltam. A babám 41. hétre született, 4200g-al. reggel 8-kor repesztettek burkot, mert már túlhordtam, és 11.kor már öleltem a kisfiamat. Ennek 22 éve :)
2016. júl. 1. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon lassu volt, de nagyon konnyu. Elejetol a vegeig 22,5 ora. De ejszaka aludtam a fajasok kozott, ugyhogy kipihentem nyomtam:D egyszer sem volt elviselhetetlen fajfalmam, meg sem nyikkantam egyszer sem.
2016. júl. 1. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a viz folyt el fajas nelkul, 3 oraval kesobb kezdtem vajudni es egybol 3 percesekkel. Ezutan 3,5 ora mulva mar kint volt a baba, kozel 4 kilosan es gatvedelemmel, gatserules nelkul. A kitolassal egyutt kb egy orat toltottem a korhazban, a kitolas volt hosszu (kb 45 perc). Reggel szultem es mar otthon vacsiztam aznap. (Kulfoldon szultem es hazamehettunk, mert mindketten rendben voltunk.)

Teny es valo, hogy a vajudas eleg brutalis volt, amilyen gyors, annyira intenziv, de igy jo volt.

A masodik szulesem meg rovidebb lett, 3 oras, de az Magyarorszagon volt es ugy ereztem, hogy minden beavatkozast megcsinaltak rajtam, amit lehetett. Inditott szules, beontes, oxitocin, burokrepesztes, fekve vajudas, kaparas szules utan, mehszaj repedes, majus a babatol kulon voltam kb 18 oran at, se szoptatni nem tudtam, se vele lenni.

Nah, akkor azt kivantam, hogy inkabb vajudtam volna otthon egy napig, de szultem volna olyan korulmenyek kozott, mint az elso gyermekunket.

De ez mas tema.

2016. júl. 1. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Reggel mentünk be a kórházba

8 kor burokrepesztés .. 12:20 kor mar kint is volt.

4 óra 20 perc szerintem ez könnyű szülés volt 😄

2016. júl. 1. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem is pont így volt :)
2016. júl. 1. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én sem panaszkodhatom mivel burokrepedéstől amíg beírták a babám nevét a szalagra 1 óra 8 perc telt el. Igaz nagyon ki voltam már nyílva. A nyílás sajnos már a 24. héten elkezdődött és emiatt a 34. hétig feküdtem akkor jött a szülés. Ha nem a kórházban vagyok szerintem be se értem volna...
2016. júl. 1. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szuper gyors szülésem volt,bár irto fájdalmas is egyben :) Hajnal 4 kor elfolyt a magzatvíz és 7óra 20 perckor meg született a kislányom.Kb másfél óra volt a nagyon fájdalmas rész ,de azt hiszem még igy sem panaszkodhatom.
2016. júl. 1. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
1 órával a kórházba indulás után már kint volt a kislányom :)
2016. júl. 2. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!