Duci kismamák, ti hogy öltöztök?
Látszik rajtatok, hogy terhespocak, vagy nem egyértelmű? Én még mindig nem látom magamon, 160/93al lettem terhes, 29 hetes leszek...
hogy öltöztök? nektek is hurkás még a hasatok? lesz egyáltalán szép feszes kismamahasam? vagy erről is lemaradok? :( (sajna betegség miatt vagyok ekkora, épp beindult a fogyás, mikor jött a baba).
Még csak 1-2 kilót híztam a kiinduláshoz képest, de nem érzem magam szép kismamának :(
ti miket hordtatok? ha lenge egyberucikban olyan vagyok, mint egy alaktalan hordó, hozzá a vastag kar, ha passzosabbat húzok, akkor meg ülve hurkás a hasam, ha megyek, remeg, mert nem feszes... ahh, sz@r az egész :( pedig úgy szeretném élvezni...
Teljesen megértelek.. Én sem érzem magam igazán szép kismamának, bár ezek a kételyek elillannak, mikor a kislányom rúg egy nagyot. Gondolj inkább Te is a "végeredményre" ;) A kérdésre válaszolva, nekem inkább a törökös fazonú nacik jönnek be, és inkább passzosabb felsőkkel hordom. Nekem is hurkás a hasam ha ülök, és nem feszes igazán, de pl ez függ a magzat pozíciójától is, mert néha tök szép kerek, akkor boldog vagyok :) Én pl a terhesség előtt is utáltam a karom, soha nem viselek ujjatlan, vagy nagyon rövid ujjú felsőt, vagy pedig egy lenge kardigán mindig van rajtam. Most is, nyáron is.
Szerintem amúgy told ki a pocakot, és legyél büszke arra, hogy egy életet hordasz a szíved alatt. Ha majd a gyerekeddel beszélgetsz arról, milyen volt őt várni, azt mondod, hogy begubóztál, mert nem érezted magad szépnek?! Azt mondják, minden kismama szép. Szerintem is, ha el merjük hinni :)
Szép babavárást!
Mell alatt húzott nyári rucikban és felsőkben. Vagy bő nacik (hárem fazon v. térdig érő) és trikóban.
Ha a kerek pocira akarod tenni a hangsúlyt, mell alá tegyél övet.
Hasonlóak a paraméterek, de félidőben már idegenek is látták, hogy kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!