Szerintetek ez már a "terhes has"?
Mindig sovány alkat voltam, de már a terhesség elejétől puffadni kezdtem. Mindenki háromhónapos terhesnek saccolt, holott alig voltam 6 hetes. Éppen ezért nem látványos számomra a terhes has kialakulása. De úgy veszem észre, mintha ez már alakulóban lenne. A puffadáskor a gyomor tájéka is látványosan kerek volt, most viszont mintha lenne egy dudorodás a köldökrész alatt, fölötte pedig mintha visszahúzódott volna a korábbi állapothoz képest.
Gyakorlott szeműek, ti ezt már a terhes has első fázisának látjátok, vagy még mindig a puffadás? 10+6 hetes terhes vagyok.
Puffadas!:) de nyugi, par het es igazi kerekedo pocak lesz!
Mutasd meg pl 4 het mulva is;)
Nekem is ekkortájt ugyanígy kezdődött. Most viszont már kerekebb. :) Családtagok már észrevették ruhán keresztül is, tehát nem csak én.
13 hkm
Köszönöm a válaszokat :)
Utolsó: akkor hasonlóképp látjuk a dolgokat :) Várom már hogy legyen látható jele is a terhességnek, mert így hajlamos vagyok "elfeledkezni" róla. Persze, csak jelképesen. Nem vagyok rosszul, nem hánytam szóval várom már, hogy legyen látható külső jele is a dolognak :D Ez még az a fázis, amikor hullafáradt vagy, de a külsősök nem értik, hogy miért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!