Nem tudom,hogy terhes vagyok/voltam-e. Próbálkozunk párommal fél éve, viszonylag szabályos, 30 napos ciklusom van.
A menstruációm általában viselhető fájdalommal és vérzéssel jár. Most viszonyt barnázással kezdődött tegnap este, ami nálam korábban sose volt és intenzíven kezdtem vérezni reggel. Annyira görcsölök, hogy nincs kedvem felkelni sem, mert úgy érzem összehányom magam ahogy nyomódik a gyomrom a fájdalomtól.
Voltam cserélni és egy nagyobb húsdarab volt a betétemen. Nem alvadt vér volt, mert ez egészen keményebbnek és masszívabbnak tűnt.
Nálam sosem volt jellemző ilyen jellegű vérzés mint amim most van.
Vagy csak beképzelem és vetélésnek titulálom és valójában csak egy erősebb menstruációm van most?
21N
tegnapelőtt 16:06
1/5 anonim válasza:
Lehet de ezek után minimum ha elmész nőgyógyászhoz.
tegnapelőtt 17:00
2/5 anonim válasza:
Hát ha időre jött,akkor is max kémiai lehetett,de kizárt,hogy annak látható nyoma van, vagyis nem veszed észre,ha nem teszteltél .De erősebb, fájdalmasabb lehet,igen.
tegnapelőtt 17:57
3/5 anonim válasza:
Belőlem szülés után jött ki akkora alvadt vérdarab, hogy azt hittem bent felejtettek valamit. Nem nézett ki laikus szemmel alvadéknak, mégis az volt. Na, a kémiai terhességnél még annyi sincs, úgyhogy te nem látsz egy ilyen korai vetélést, még ha az is volt. Csak viszonyításképp: első terhességemnél betöltött 6 hét után 3 nappal 1 cm-es volt a petezsák, az 4 hetesen még egy kisebb húsdarabnak sem látszott volna ha kijön, nem hogy egy nagyobbnak.
tegnapelőtt 22:37
4/5 anonim válasza:
Volt kémiai terhességem: enyhén szabálytalan ciklusokkal már túl voltam az esedékes menstruáción, mikor a sürgősségin mindent is vizsgáltak, és úgy lett 15+ a hcg-m, hogy fogalmam sem volt róla, hogy terhes voltam előtte (kb. egy héttel vv előtt jött meg, már nem is véreztem).
Egyáltalán nem volt erősebb a menstruációm, nem volt húsdarab stb., nem tűnt fel semmi.
tegnap 01:12
5/5 anonim válasza:
Van olyan, hogy pont a peteérés hiánya miatt nagyon darabosan és fájdalmasan válik le a méhnyálkahártya. Egy barátnőm egyszer egy tojást szült, még be is vitte magával az ügyeletre és ott mondták neki, hogy ez az oka, nem a terhesség. (Aztán később terhes lett.) A próbálkozást, önmegfigyelést sokszor a szervezet nagy stresszként éli meg és sokaknál pont ettől borul az addig "magától" jól működő ciklus. De ha biztosat akarsz tudni, lőjj el egy tesztet (nem annyira drága) és kiderül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!