Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tudnék olyan valakivel beszélg...

Tudnék olyan valakivel beszélgetni, aki ismeri Echart Tolle tanítását és kedveli az intimitást is?

Figyelt kérdés
2024. júl. 27. 20:19
 1/4 anonim válasza:
mindentvagysemmit-tel/play1962-vel vedd fel a kapcsolatot
2024. júl. 27. 20:36
 2/4 anonim válasza:
O írta ki szerintem a kerdest
2024. júl. 27. 20:39
 3/4 anonim válasza:

Ne ilyen szoft marhaságokat olvass már.

Ha a most pontra és az időbe való belevetettségre vagy kíváncsi, akkor küzdj meg a Lét és idővel (Heidegger). Terheld az iq-d, ne csak használd...

2024. júl. 28. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy én vagyok :)
2024. júl. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Lanyok valaki beszelgetni, baratkozni, ismerkedni? 😊

Akinek van kedve irhat. 😊 Kommentekre nem reagalok. :) 24 F. Bp.

Feedee lány vagyok, feederekkel szeretnék beszélgetni, valaki? több lent

Nem vagyok túlsúlyos, nem is szeretnék nagyon az lenni az egészségem érdekében, ennek tudatában írj! Leginkább úgy élem ki ezt a fétist, hogy sokszor teli eszem magam 😊 szívesen megosztanám mással a pocakom 20/L

Lányok, valakinek van kedve erről beszélgetni velem? 23/F

Egy pár hónapja engem megcsaltak, nem nagyon beszélgettem erről senkivel, aztán úgy érzem jól esne ha tudnék valakivel beszélgetni erről, elmondani mi történt. Habár nem vagyok már magamalatt emiatt, de mivel nem is mondtam el szinte senkinek, így azt érzem kicsit...

Valakinek nincs kedve beszélgetni?

A kor nem számít,mert nem párt keresek csak egy jo beszelgeto partnert? Google chat szerintem a legalkalmasabb hogy nevtelenek maradjunk . 24/f

Lanyok beszelgetni, baratkozni?

Irj ha van kedved, budapesti vagyok 24 eves. 😊

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!