Tudnék olyan valakivel beszélgetni, aki ismeri Echart Tolle tanítását és kedveli az intimitást is?
Ne ilyen szoft marhaságokat olvass már.
Ha a most pontra és az időbe való belevetettségre vagy kíváncsi, akkor küzdj meg a Lét és idővel (Heidegger). Terheld az iq-d, ne csak használd...
Kapcsolódó kérdések:
Akinek van kedve irhat. 😊 Kommentekre nem reagalok. :) 24 F. Bp.
Nem vagyok túlsúlyos, nem is szeretnék nagyon az lenni az egészségem érdekében, ennek tudatában írj! Leginkább úgy élem ki ezt a fétist, hogy sokszor teli eszem magam 😊 szívesen megosztanám mással a pocakom 20/L
Egy pár hónapja engem megcsaltak, nem nagyon beszélgettem erről senkivel, aztán úgy érzem jól esne ha tudnék valakivel beszélgetni erről, elmondani mi történt. Habár nem vagyok már magamalatt emiatt, de mivel nem is mondtam el szinte senkinek, így azt érzem kicsit...
A kor nem számít,mert nem párt keresek csak egy jo beszelgeto partnert? Google chat szerintem a legalkalmasabb hogy nevtelenek maradjunk . 24/f
Irj ha van kedved, budapesti vagyok 24 eves. 😊
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!