Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, hölgyek! Van kedve...

Lányok, hölgyek! Van kedve valakinek egy jó beszélgetéshez, akár csak ma este? Dc: csakbarat

Figyelt kérdés
Nem írok magamról semmit, tőled sem kérem. Csak kezdjünk beszélgetni, ismerjük meg egymást és majd minden kiderül. Nem akarok ismerkedni, nem társkeresés a célom, csupán beszélgetés, aztán lesz ami lesz.

2024. nov. 7. 14:58
 1/2 anonim válasza:
Írj!!
2024. nov. 9. 16:22
 2/2 anonim válasza:
nekemmm iss irj
2024. nov. 21. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, hölgyek! Lenne kedvetek beszélgetni, akár csak ma este is? 23/f, többi lent

23 éves fiú vagyok, egyetemre járok, szeretek zenélni, olvasni, filmezni (főleg a természetfilmeket kedvelem) és írni. Verseket, történeteket írok leginkább, de bármiről szívesen beszélgetek ami nem politika. Írjatok bátran. Dc: csakbarat

Valaki esetleg jön ma este beszélgetni?

Tök mindegy hogy milyen nemű vagy vagy hány éves. Csak beszélgetni szertnék.

Valakinek van kedve most beszélgetni?

Elég ramaty hangulatban vagyok, örülnék egy beszélgető partnernek. 26/L

Ma este valaki irogatni?

Nekem jo a snapchat, insta, telegramm Infok rolam: tini vagyok akar ismerkedni is van kedvem es meleg vagyok

Ma este Szegeden lenne kedve egy lánynak beszélgetni a városban, étteremben, sörözőben?

Úgy alakult, hogy ma este Szegeden leszek és nincs programom, se helybeli ismerősöm. Szívesen beszélgetnék egy lánnyal bármiről. Félreértések elkerülése végett!! NEM SZEXET ÉS NEM KAPCSOLATOT KERESEK! Étteremben, sörözőben találkoznék csupán. Tanítok is, szeretek...

Lenne kedve valakinek szilveszter este beszélgetni itt vagy esetleg Discordon? Lányok, nők előnyben de fiúk is! 22/f

Olyanra gondolok aki szintén egyedül tölti a szilveszter estét és nincs más dolga.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!