Lányok, hölgyek! Van kedve valakinek egy jó beszélgetéshez, akár csak ma este? Dc: csakbarat
Kapcsolódó kérdések:
23 éves fiú vagyok, egyetemre járok, szeretek zenélni, olvasni, filmezni (főleg a természetfilmeket kedvelem) és írni. Verseket, történeteket írok leginkább, de bármiről szívesen beszélgetek ami nem politika. Írjatok bátran. Dc: csakbarat
Tök mindegy hogy milyen nemű vagy vagy hány éves. Csak beszélgetni szertnék.
Elég ramaty hangulatban vagyok, örülnék egy beszélgető partnernek. 26/L
Nekem jo a snapchat, insta, telegramm Infok rolam: tini vagyok akar ismerkedni is van kedvem es meleg vagyok
Úgy alakult, hogy ma este Szegeden leszek és nincs programom, se helybeli ismerősöm. Szívesen beszélgetnék egy lánnyal bármiről. Félreértések elkerülése végett!! NEM SZEXET ÉS NEM KAPCSOLATOT KERESEK! Étteremben, sörözőben találkoznék csupán. Tanítok is, szeretek...
Olyanra gondolok aki szintén egyedül tölti a szilveszter estét és nincs más dolga.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!