Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Érdekelne titket? Egy discord...

Érdekelne titket? Egy discord szervert szeretnék indítani, ahol lehetne beszélgetni animékről, könyvekről, sorozatokról, játékokról, közös film, sorozatnézés. Fiúk és lányok érdeklődését is várom. 30/f

Figyelt kérdés

2024. dec. 22. 16:51
1 2
 1/17 anonim válasza:
Amúgy jó lenne egy ilyen közösségbe becsöppenni, de a discord nem az én világom valahogy. Inkább szervezz valami összejövetelt.
2024. dec. 22. 17:24
 2/17 anonim válasza:
Kismillió ilyen szerver van, lásd fansub oldalak discord szervereit.
2024. dec. 22. 17:56
 3/17 anonim válasza:
nem életképesek és sajnos nagyon sok a fura undi weeb van aki betéved mert ugye ezekben nagyon otthon vannak , aztán ha vannak nők öket meg zaklatjak meg hasonlok ..
2024. dec. 22. 18:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Én egy nagyon alacsony létszámú mikroközösségre gondoltam 5-6 fővel, nem ilyen személytelen 100+ os szerverre
2024. dec. 22. 18:17
 5/17 anonim válasza:
Milyen témájú könyvek, filmek jöhetnek szóba? Mert ha az egyik ember pl. a trancsírozós dolgokat szereti, a másik meg Tarkovszkijt, akkor abból nem sok jó fog kisülni.
2024. dec. 22. 18:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Én speciel mindenevő vagyok.
2024. dec. 22. 18:22
 7/17 anonim válasza:
Kis szervert viszont vadidegenekkel nem indítanék.
2024. dec. 23. 19:05
 8/17 anonim válasza:
Discordon nem érdemes szervert indtani... nyáron nekem volt egy kis közösségű szerverem, betámadták, így inkább ráhagytam.
2024. dec. 26. 15:06
 9/17 anonim válasza:
Én gyakran vagyok gépnél és 26 éves vagyok de a discord mindig olyan visszataszító volt. Minek kell külön alkalmazást letölteni meg szerverre csatlakozni mikor van messenger is. Ugyan az. Nekem csak a discord miatt nincs kedvem egy ilyen közösségbe se csatlakozni pedig egy esélyt adnék ki.
2025. jan. 19. 10:04
 10/17 anonim válasza:
10# mert mondjuk discord 100x jobb és több funkcioja van mint a trágya messengernek?
2025. jan. 19. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ágyban enni tényleg igénytelenségre vall ?

Ti nem szoktatok ágyban enni mondjuk sorozat vagy filmnézés közben ?

Szombat esti sorozatnézés, filmnézéshez milyen rágcsálnivalókat szoktatok fogyasztani ?

Esetleg rendeltek valami ételt ? Ha igen általában miket és honnan ?

Miért tartják olyan sokan időpocsékolásnak a film- és sorozatnézést?

Persze úgy is fel lehet fogni, de nekem például Bruce Lee, Van Damme, Jet Li stb. filmjei rengeteget segítettek kiskoromtól kezdve. Miattuk kezdtem el edzeni, valamint bokszolni is és életem egyik legjobb döntése volt. Inspiráltak engem, hogy jobbá váljak, ha nem...

Miért nem bírom sorozatnézés nélkül?

Egész nap és egész éjjel ez megy. Össze-vissza alszom és az étkezésem is rendszertelen. Elhanyagolok mindent és mindenkit. Ha úgy próbálok este lefeküdni, hogy nem nézem, akkor szorongok. Elaludni is úgy szoktam, hogy közben megy a sorozat. Ha felébredek és már nem...

Legjobb Hbo max sorozatok?

Legjobb sorozatok hbo max on?Írjatok több sorozatot! Köszönöm!

Hogyan tudom újra blokkolni a reklamokat sorozatnezes közben?

Van fen az interneten belűl vagy mi egy automatikus reklam blokkoló de miután újraindult a gépem (csak lekapcsolt mert nem volt bedugva)ezt az ikon eltünt jobb fölüli resznél azota indanal meg a youtu-bnál fokyton reklám jön be.Hpgyan tudnám ujra blokkolni ezeket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!