Érdekelne titket? Egy discord szervert szeretnék indítani, ahol lehetne beszélgetni animékről, könyvekről, sorozatokról, játékokról, közös film, sorozatnézés. Fiúk és lányok érdeklődését is várom. 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Ti nem szoktatok ágyban enni mondjuk sorozat vagy filmnézés közben ?
Esetleg rendeltek valami ételt ? Ha igen általában miket és honnan ?
Persze úgy is fel lehet fogni, de nekem például Bruce Lee, Van Damme, Jet Li stb. filmjei rengeteget segítettek kiskoromtól kezdve. Miattuk kezdtem el edzeni, valamint bokszolni is és életem egyik legjobb döntése volt. Inspiráltak engem, hogy jobbá váljak, ha nem...
Egész nap és egész éjjel ez megy. Össze-vissza alszom és az étkezésem is rendszertelen. Elhanyagolok mindent és mindenkit. Ha úgy próbálok este lefeküdni, hogy nem nézem, akkor szorongok. Elaludni is úgy szoktam, hogy közben megy a sorozat. Ha felébredek és már nem...
Legjobb sorozatok hbo max on?Írjatok több sorozatot! Köszönöm!
Van fen az interneten belűl vagy mi egy automatikus reklam blokkoló de miután újraindult a gépem (csak lekapcsolt mert nem volt bedugva)ezt az ikon eltünt jobb fölüli resznél azota indanal meg a youtu-bnál fokyton reklám jön be.Hpgyan tudnám ujra blokkolni ezeket...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!