Lányok, hölgyek! Lenne kedvetek beszélgetni egy ilyen fiúval? Többi lent. Dc=csakbarat
Kapcsolódó kérdések:
23 éves fiú vagyok, egyetemre járok, szeretek zenélni, olvasni, filmezni (főleg a természetfilmeket kedvelem) és írni. Verseket, történeteket írok leginkább, de bármiről szívesen beszélgetek ami nem politika. Írjatok bátran. Dc: csakbarat
Szeretem az álmokat, szeretek álmodni éjszaka és ezeket leírni. Érdekel pl a tudatos álmodás is. Szeretek zenélni és szeretem a könyveket is. Bármilyen korosztállyal szívesen beszélnék, írjatok itt vagy Discordon: csakbarat
Húszas éveim második felét taposó, magas, sportos, budapesti férfi vagyok.
Dióhéjban magamról annyit szeretnék megosztani, hogy a húszas éveim második felét taposó férfi vagyok, aki kedveli az érett és intelligens Hölgyeket. Ha Magadra ismertél, és szívesen beszélgetnél velem, kíváncsian várom az üzenetedet, hozzászólásodat. Természetesen...
Önálló egzisztenciával rendelkező, magas, sportos, 26 éves diplomás férfi vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!