Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szívesen megismernék új...

Szívesen megismernék új hozzám hasonló embereket Budapesten Valakinek lenne kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

Néhány dolog rólam:

Egyetemista vagyok, 21 éves nő aki PÁRKAPCSOLATBAN él és nem keres párkapcsolatot . Szeretem a színházat , a könyveket az olyan embereket akikkel lehet érdemben beszélgetni komoly dolgokról , akinek nem csak az az élete hogy berúgni jár minden hétvégén.

Te vagy az én emberem hogyha megfelelsz ezeknek a dolgoknak vagy ezek közül néhánynak:

- nő vagy mivel a férfi női barátság nekem nem igazán működik.

- nem online barátokat keresek hogyha szimpatikusak vagyunk egymásnak tudunk Facebookon vagy később személyesen is beszélni

- szívesen mennél színházba , kirándulni, kiulni beszélgetni valahova, meginni valamit, moziba

- képes vagy érdemben nem egy szavas válaszokkal kommunikálni

- érdekel a történelem , esetleg a politika de hogyha nem szereted én nem fogom erőltetni

- a korod nem fontos mivel én a korosztalyommal de a nálam valamivel idősebbekkel sőt a sokkal idősebekkel is jól kijövök

- nincsen bajom azzal ha vannak problémáid bármikor szívesen meghallgatom az az ember vagyok akinek bármikor írhatsz de szeretem a megoldás orientált embereket mert én is mindig igyekszem megoldást találni a saját dolgaimra és azt az embert aki sorolja a gondjait de nem tesz ellenük semmit nem szeretem

Hogyha esetleg valakinek ez alapján szimpatikus lennék esetleg magára ismer nagyon kérem hogy ne tartsa magában mert nagyon nagyon keresem az ilyen és ehhez hasonló jellegű embereket és nagyon örülnék ha megismernénk egymást !

Annak aki magára ismer és esetleg ír egy üzenetet előre is köszönöm !

2025. márc. 29. 00:43
 1/6 anonim válasza:

Ne vedd zokon, de aki párkapcsolatban él és ezeket, amiket felsoroltál, nem kapja meg a párjától, a kapcsolattól, az bizony nem igazi kapcsolat.

Ettől függetlenül legyél sikeres és találj barátnőt.

2025. márc. 29. 05:08
 2/6 anonim válasza:

Talán megfelelünk egymásnak néhány dologban.

N 28

2025. márc. 29. 07:31
 3/6 anonim válasza:

1. A társ nem egyenlő a barátnővel, egyébként sem kell hogy minden szabadidőt együtt töltsenek és hogy ugyanazok legyenek a hobbijaik.

Meg simán lehet, hogy a párja kevésbé ér rá.

Kár ebbe beleszólni!

2025. márc. 29. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:

1: nem azt kértem hogy 10 elolvasott mondat alapján bíráld el a párkapcsolatomat, hanem hogyha magadra ismersz keress meg, de úgy látom ez a poszt nem rád vonatkozik

2 : írtam

3: igen én is így gondolom!

2025. márc. 29. 10:18
 5/6 anonim válasza:
Gyermektelen házaspár esetleg? Mindketten szeretjük a színházat, mozit, koncerteket és akár sporteseményeket is, de egy beülős-beszélgetős program is jó. Alkohol mindkettőnk számára kizárt, egy cseppet sem, soha. A dohányzás is. Budapest délnyugati agglomerációja.
2025. márc. 29. 12:27
 6/6 A kérdező kommentje:
5: Írtam!
2025. márc. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!