Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mennyire tudtatok gyakorikérdé...

Mennyire tudtatok gyakorikérdéseken ismerkedni, barátokat találni?

Figyelt kérdés
máj. 9. 21:06
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
Semennyire!
máj. 9. 21:08
 2/36 anonim válasza:

10 év alatt 3 lánnyal jöttem innen össze. Szex is volt velük. Ez a GYK-hoz képest szerintem nem is rossz. :D Viszont katasztrófa volt mindegyik nőszemély. Valószínűleg én is az vagyok.

35F

máj. 9. 21:09
 3/36 anonim válasza:

jo párat találtam itt, kettővel jártam is egy jó párral találkoztam

szoval lehet de tény h mindenki aki itt lóg defektes valamilyen szinten

máj. 9. 21:36
 4/36 anonim válasza:

10/10 srác összejön, ha akarom, de mivel 100-ból 1 ha helyes, így ritkán jön össze valami lényeges is.

37N

máj. 9. 21:54
 5/36 anonim válasza:
2023-ig jobban lehetett, azóta szinte lehetetlen. Valami megváltozott...(F!)
máj. 9. 21:55
 6/36 anonim válasza:
Annyira szar, hogy mindig írjátok, hogy az itt levők defektesek. Mintha más platformok tagjai tökéletes emberekből állna! Babám, ne a látszatnak higgy! Az hogy nem vagyunk tökéletesek (senki), nem azt jelenti, hogy defektesek vagyunk. "A jó pap holtig tanul." Az okos ember haláláig tanul. Szerintem élni is.
máj. 9. 22:32
 7/36 anonim válasza:
Totál passzol az itteni ismerkedésre, hogy nem minden arany ami fénylik.
máj. 9. 22:44
 8/36 anonim válasza:
Semennyire!
máj. 9. 23:17
 9/36 anonim válasza:
Ismerkedni innen nem, viszont lett innen egy nagyon jó barátnőm akivel lassan 4 éve tartjuk a kapcsolatot, mostmár természetesen másik platformon, ő a pozitív példa az oldalra:D
máj. 9. 23:20
 10/36 anonim válasza:

Barátokat itt nem szoktam keresni, mert megvannak a gyerekkoriak.

Támogatásos alapon szoktam itt nőket keresni, az összejött már jópárszor. Sőt volt, hogy kettő is volt innen egyszerre.

Ezen én is meglepődtem, mert anno nem ezért regisztráltam,és nem gondoltam volna, hogy ilyenre alkalmas lehet az oldal.

máj. 9. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!