Mennyire tudtatok gyakorikérdéseken ismerkedni, barátokat találni?
Mi a Hobbid?
Horgászat?
Motor?
Műszerész?
Zene?
Aszralos?
14. Hozzám szól a kérdésed?
Több hobbim is van, de itt a túrázásra/bringázásra utaltam.
13.
Sikerült barátot találnom és kapcsolatot is.
Nem egyszerű, de sehol másutt sem egyszerű.
Volt 3 komolynak induló kapcsolatom innen, több lazább, barátkozás, évekig tartó levelezések. Szerintem elég jól ment. Manapság nem vagyok túl aktív.
F
Jó tíz éve még legalább egy-egy találkozást össze lehetett hozni, igaz, némelyik ember olyan is volt, amilyen. Az utóbbi időben viszont nagyon megváltozott valami, sajnos a nők is. Egyre irreálisabb az énképük és az elvárásaik, egyre többen képzelik magukat királylánynak, egyre kevesebben képesek az érdemi kommunikációra (értsd: "jobb" esetben is csak odavetnek pár tőmondatot, érdeklődést nem mutatnak, még visszakérdezni is képtelenek), és ha meg mered kérdezni, hogy pl. merrefelé laknak, máris jön a hiszti, hogy mit nyomozol utánuk. Másik felületre nem nagyon akarnak átmenni, találkozni nem akarnak. És sajnos más netes felületeken is nagyjából ugyanez a helyzet. Hazudozások, átverések, indokolatlan megsértődések, letiltások, eltűnések, az emberekhez, önmagukhoz és az ismerkedéshez való teljesen irreális hozzáállás tapasztalhatók mindenfelé. Hiába vagy érdeklődő, normális, ez ma már semmit sem jelent, és a külsőd is hiába átlagos, normális, rendezett, még az átlagos nőknek sem fogsz kelleni, mert úgyis találnak benned valami apró "hibát", ami miatt nem leszel nekik "elég jó", és mert elhiszik magukról, hogy nekik alanyi jogon jár a tökéletes férfi.
Ha kérdezgeted őket, akkor abba kötnek bele, hogy miért vallatod őket. Ha magadról mesélsz, akkor nárcisztikus f @sz leszel, aki nem is kíváncsi rájuk, és egyébként sem képesek kapcsolódni a mondandódhoz, nem kérdeznek azzal kapcsolatban semmit. Ha komolyabb témákról beszélsz, akkor unalmas vagy, különben is, mit faggatod őket, ha poénkodni próbálsz, akkor ripacs vagy. Ha lassabban akarsz haladni, akkor rád unnak, és jön egy másik, aki "ügyesebb" és "gyorsabb" volt. Ha gyorsabban akarsz haladni, akkor biztosan csak dugni akarsz. Ha szóvá mered tenni, hogy "ismerkedés" címszó alatt ne csak heti egy üzenetet küldjenek már, akkor megint jön a hiszti, hogy ne te szabd már meg nekik, hogy mit csináljanak (persze, majd hónapokig fogsz levelezgetni egy arctalan-névtelen emberrel azért, hogy a végén kiderüljön, hogy nem is gondolta komolyan az ismerkedést). Én egyre inkább azt látom, hogy a mai nők egy jelentős részének soha semmi és senki nem jó, mindig van valami, amibe bele tudnak kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!