Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mennyire tudtatok gyakorikérdé...

Mennyire tudtatok gyakorikérdéseken ismerkedni, barátokat találni?

Figyelt kérdés
máj. 9. 21:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
Kedves 20-as, akkor eddig sajnos nem érett gondolkodású nőkbe botlottál eddig. Számomra egyértelmű, hogy az ember érdeklődik, normálisan, nem tolakodóan kommunikálva, ha már ismerkedni szeretne, hogy megtudhassa, milyen a másik, esélyes-e, hogy van-e egyezés. Ha pedig igen, természetes, hogy a találkozótól sem riad vissza, ha van szimpátia.
máj. 10. 10:54
 22/43 anonim válasza:
Már sehogy. Csak az időd cseszed el erre. Úgy is eltűnnek, találnak jobbat aztán vagy nincs ló jó a szamár is alapon beraknak a sarokba, vagy csak simán Ghostolnak. (Régen jobb volt) Azt tanácsolom a 15 éves gyk-s tapasztaltom alapján, hogy itt való ismerkedést kerüld! Főleg ha érzékeny vagy, vannak saját problémáid is, mert mentálisan nagyon megterhelő tud lenni ha még saját problémáid mellé rádzuditja az övét is. Aztán utána fentebb írt dolgok jönnek szóba. (Tisztelet a kivételnek, de itt az utóbbi időben ilyennel nem találkoztam. )
máj. 10. 11:06
 23/43 anonim válasza:
Amióta csak fájdalmas emlékeket okoz az oldal amikor fellépek, azóta nem ismerkedek itt. F
máj. 10. 13:34
 24/43 anonim válasza:

#23 de ismerős helyzet...

Már azt hittem velem van gond, hogy az oldalnak már csak a látogatása is rosszul tud érinteni. Mert annyi sok itteni ismerkedésről olvastam már, de ilyet még senkitől.

máj. 10. 16:52
 25/43 anonim válasza:

15 év tapasztalata, hogy ez az oldal jellemzően a fogyatékos férfiak gyűjtőhelye.

Amikkel fogsz találkozni:

-bocsi mégsem jó az időpont

-meg kell beszélnie anyukájával jöhet-e

-ghosting

-találkozzunk, de csak az én városomban, félút se jó

-bocsi most nincs pénzem/munkám

-talál közelebb embert

-egyik nap még beszéltek, másnap letilt

-talál jobb programot

Nőknél egy hajszállal jobb a helyzet. Többel találkoztam, de jellemzően:

-ronda

-sérült

-dagadt

-vallásos

-nincs szex 2 évig

-ghosting

-mégse keresek most pasit

-előbb be kell mutatnom a szüleimnek

máj. 10. 20:19
 26/43 anonim válasza:
Régebben (5-10 éve) rejtett kincsek is voltak itt az oldalon. Találkoztam olyan nőkkel, akik felemeltek... hogy aztán teljesen lemerítve a falhoz csesszenek. A mondat leírása közben gondolkodtam el azon, mennyit szépített az idő az emlékeken, de a helyzet az, ha végiggondolom, mind egy sérült, instabil, fóbiás személy volt. De! Akkoriban legalább még tisztában voltak azzal, hogy olyan állapotban korlátozottabbak a lehetőségeik az ismerkedésre. Most viszont pont az ilyen típusok verik a legjobban a mellkasukat, hogy nekik alanyi jogon jár a legjobb.
máj. 10. 21:58
 27/43 anonim válasza:
Kedves 26-os, nőként osztom a véleményed, az itt lévő férfiak zöme is pont ilyen, mint az általad leírt nők. Idővel mindig kiderül, nem is az a fránya külső meg pénzhiány az oka, hanem valami más. Érzelmileg elérhetetlen, agyontraumatizált, stb.
máj. 10. 22:09
 28/43 anonim válasza:
#27 Tükörbe nézve is igazat kell adnom neked. Én sem akarok álszentkedni, nekem is sok a nyomorom. Viszont ezekkel tisztában vagyok és azzal is, hogy emiatt nem érdemlem meg azokat az embertípusokat, akikre vágynék kapcsolatilag, vagy barátilag. Így nem is ismerkedek, kiépítettem magamnak egy világot, amiben köszönöm, jól vagyok. Régebben, mikor a fentebb taglalt nőket megismertem, akkor is meghúztam egy (alacsony) szintet a problémáim miatt és csak alatta válogattam, sosem vágy alapon, de jól megvoltunk évekig legtöbbször. Viszont amit most látok, hogy a legnyomorultabb emberek akarják a legtöbbet megkapni, miközben nulla energiát fordítanak önismeretre, vagy énidőre... Áhh, ahelyett inkább mások energiáit szívják le és dobják el őket, mint a szemetet. Ezt az én gyomrom nem veszi be, szar világ ez.
máj. 10. 22:19
 29/43 anonim válasza:
Mi ez a sok rinya te jó isten
máj. 10. 23:03
 30/43 anonim válasza:

29

Ugye:D

Már az egész világ el van küldve az anyjába a gyakoris örök fotelharcosok által:D

Mindenkinek mindenhonnan vannak szar tapasztalatai, ilyen az élet, bocsi, vannak a földön rosszabb dolgok is mind hogy nem találta meg valaki gyakorin álmai szerelmét

Társkeresők mire vannak, nem kell egy anonim, kérdések feltevésére létrehozott oldalt társkeresőként használni, de csak egy tipp

máj. 10. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!