Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tudnátok a Discordhoz hasonló...

Tudnátok a Discordhoz hasonló appot mondani?

Figyelt kérdés

Szóval... Én letöltöttem a Discordot, amiről azt hittem hogy új embereket lehet megismerni, ám hamar rájöttem hogy ha meghívom a barátaimat akkor tudok bárkivel is kommunikálni és ez eléggé elszomorító.

Tudnátok olyat mondani ahol idegenekkel, de normális emberekkel tudok beszélgetni, csoportot létrehozni, csoportokba belépni stb?

2025. aug. 12. 23:02
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Discordon is lehet. Csak csatlakozni kell vele valamilyen szerverhez, ahol már vannak emberek.
2025. aug. 13. 05:16
 2/26 anonim válasza:
Nincs ilyen app
2025. aug. 13. 18:28
 3/26 anonim válasza:

Hypper Magyar Közösség van Discordon.

Csatlakozz.

2025. aug. 14. 17:24
 4/26 A kérdező kommentje:
Nekem nem ad ki semmilyen embert vagy csoportot, csak hogy ismerősöket kéne fel vennem és csak velük tudnék beszélgetni.
2025. aug. 14. 18:09
 5/26 anonim válasza:

itt tudsz szervereket keresni pl.

[link]

Ezekhez csatlakozva tudsz ottani emberekkel beszélgetni.

Amikor most ujonnan felmentél, azért nem látsz semmit, mert vagy barátokat, vagy szervereket hozzá kell adni.

Nagyon sok szerver nincs hirdetve, és sok discord szerver elég cringe. Hány éves vagy? És milyen dolgok érdekelnek? Hátha tudunk kifejezetten erre ajánlani szerert, ahol elindulhatsz.

Vannak fent tutorialok is youtubeon, hogy hogyan müködik a discord, mert ugy néz ki, nem igazán jöttél rá.

2025. aug. 14. 18:16
 6/26 anonim válasza:
ohh, illetve fontos az is, hogy magyar vagy más nyelvű szerver is jó-e.
2025. aug. 14. 18:18
 7/26 anonim válasza:

Magyar Hypper Közösség meghívó linkje:discord.com/invite/SJfHYwNwps

Itt tudsz beszélgetni magyarokkal a világ témáíról,mindenről amit elképzelsz

csatlakozz.

2025. aug. 14. 18:45
 8/26 anonim válasza:
Hát azért ne ez legyen az a szerver, ami alapján megitéli az egesz discordot:D
2025. aug. 14. 18:55
 9/26 anonim válasza:

Mi?

Ezt hogy érted?

2025. aug. 14. 18:58
 10/26 anonim válasza:
Hát ránézésre pár általános iskolás skibidi szervere.:D
2025. aug. 14. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

21N vagyok támogatói kapcsolatban. Van itt hozzám hasonló helyzetben lévő lány megbeszélni ezeket a dolgokat?

Sokunknak mindenki elől titkolnia kell, nincs kivel megbeszélni. Szeretnék találkozni is, Bp-n vagyok

18/F Szívesen barátkoznál velem?

Megismerkednék hasonló korú fiúval vagy lánnyal, jó beszélgetésre, közös mozizásra, sétákra gondolok, soproniak előnyben... (Másik városból költöztünk ide, emiatt nincsenek még itt barátaim.)

Hol tudnék hasonló érdeklősési körű barátokat/haverokat szerezni fasziként?

25 éves vagyok Szegedi de nem nagyon járok el bulikba szóval ott off bármi ötlet?

Borderline szem.zavaros lányként keresnék hasonló barátnőket Budapesten. Lenne itt ilyen a kb. 25-35-ös korosztályból?

Amolyan “csendes borderlnine” vagyok, sokat foglalkoztam önismerettel és már egész jól vagyok. Szívesen megismernék hasonló cipőben járó lányokat/nőket beszélgetési, kimozdulási szándékkal. Nem igazán találkoztam még kifejezetten hasonló lánnyal, csak mostanában merült...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!