Tudnátok a Discordhoz hasonló appot mondani?
Szóval... Én letöltöttem a Discordot, amiről azt hittem hogy új embereket lehet megismerni, ám hamar rájöttem hogy ha meghívom a barátaimat akkor tudok bárkivel is kommunikálni és ez eléggé elszomorító.
Tudnátok olyat mondani ahol idegenekkel, de normális emberekkel tudok beszélgetni, csoportot létrehozni, csoportokba belépni stb?
Hypper Magyar Közösség van Discordon.
Csatlakozz.
itt tudsz szervereket keresni pl.
Ezekhez csatlakozva tudsz ottani emberekkel beszélgetni.
Amikor most ujonnan felmentél, azért nem látsz semmit, mert vagy barátokat, vagy szervereket hozzá kell adni.
Nagyon sok szerver nincs hirdetve, és sok discord szerver elég cringe. Hány éves vagy? És milyen dolgok érdekelnek? Hátha tudunk kifejezetten erre ajánlani szerert, ahol elindulhatsz.
Vannak fent tutorialok is youtubeon, hogy hogyan müködik a discord, mert ugy néz ki, nem igazán jöttél rá.
Magyar Hypper Közösség meghívó linkje:discord.com/invite/SJfHYwNwps
Itt tudsz beszélgetni magyarokkal a világ témáíról,mindenről amit elképzelsz
csatlakozz.
Mi?
Ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Sokunknak mindenki elől titkolnia kell, nincs kivel megbeszélni. Szeretnék találkozni is, Bp-n vagyok
Megismerkednék hasonló korú fiúval vagy lánnyal, jó beszélgetésre, közös mozizásra, sétákra gondolok, soproniak előnyben... (Másik városból költöztünk ide, emiatt nincsenek még itt barátaim.)
25 éves vagyok Szegedi de nem nagyon járok el bulikba szóval ott off bármi ötlet?
Amolyan “csendes borderlnine” vagyok, sokat foglalkoztam önismerettel és már egész jól vagyok. Szívesen megismernék hasonló cipőben járó lányokat/nőket beszélgetési, kimozdulási szándékkal. Nem igazán találkoztam még kifejezetten hasonló lánnyal, csak mostanában merült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!