Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, Discordos beszélgetés...

Lányok, Discordos beszélgetés hosszabb távon?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok, jelenleg egyetemre járok. Hobbim a zenélés, az olvasás, az írás. Ha van kedvetek, írjatok bátran itt, vagy Discordon! Név privátban megy :-)

okt. 25. 16:29
 1/3 anonim válasza:
Engem előtte az érdekelne még, hogy megvan-e a jobb lábad.
okt. 25. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:

1

Természetesen, sőt a bal is! :-)

okt. 25. 18:25
 3/3 anonim válasza:

Szia,

kicsit még mesélnél magadról?

ez így elég kevés :), amúgy szívesen beszélnék valakivel (

fiú)

jan. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, van kedvetek beszélgetni Discordon?

24 éves frissdiplomás vagyok, hobbim a zenélés. 180 cm magas, barna göndör hajú és kék szemű vagyok. Szeretnék megismerni egy lányt, aki kedves, elfogadó, megértő, figyelmes és érti a humort :-). Beszélgessünk, és majd alakul :-) semmi jónak nem vagyok elrontója....

Valakinek van kedve Discordon beszélgetni?

Légyszi csak 20 és 30 közöttiek írjanak 23/L

Lányok, hölgyek, nők! Meghívhatlak egy itteni vagy Discordos csevegésre, barátkozásra? Írjatok privátban és elküldöm a Dc nevem, de eleinte itt is beszélhetünk

22 éves egyetemista srác vagyok, szeretem a természetet, a természetfilmeket illetve a zenét. Hobbiból zenélek és könyveket gyűjtök, mellett szeretek történeteket írni, meglévő sztorikat továbbgondolni.

Lányok, hölgyek! Lenne kedvetek beszélgetni egy ilyen sráccal itt vagy Discordon? 23/f, többi lent

Szeretem az álmokat, szeretek álmodni éjszaka és ezeket leírni. Érdekel pl a tudatos álmodás is. Szeretek zenélni és szeretem a könyveket is. Bármilyen korosztállyal szívesen beszélnék, írjatok itt vagy Discordon: csakbarat

Lányok! Lenne kedve valakinek beszélgetni Discordon? 22/f, privátban megírom a nevem

Sziasztok. 22 éves srác vagyok, mások szerint kedves és jó humorú. A legnagyobb nehézségekben is képes vagyok megtalálni a humort. Amúgy egyetemre járok, hobbim a zenélés és a kutatás, a könyvgyűjtés. Ha kedvet kaptál a beszélgetéshez, barátkozáshoz, kérlek írd meg a...

Lenne kedve valakinek szilveszter este beszélgetni itt vagy esetleg Discordon? Lányok, nők előnyben de fiúk is! 22/f

Olyanra gondolok aki szintén egyedül tölti a szilveszter estét és nincs más dolga.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!