Lányok, Discordos beszélgetés hosszabb távon?
1
Természetesen, sőt a bal is! :-)
Szia,
kicsit még mesélnél magadról?
ez így elég kevés :), amúgy szívesen beszélnék valakivel (
fiú)
Kapcsolódó kérdések:
24 éves frissdiplomás vagyok, hobbim a zenélés. 180 cm magas, barna göndör hajú és kék szemű vagyok. Szeretnék megismerni egy lányt, aki kedves, elfogadó, megértő, figyelmes és érti a humort :-). Beszélgessünk, és majd alakul :-) semmi jónak nem vagyok elrontója....
Légyszi csak 20 és 30 közöttiek írjanak 23/L
22 éves egyetemista srác vagyok, szeretem a természetet, a természetfilmeket illetve a zenét. Hobbiból zenélek és könyveket gyűjtök, mellett szeretek történeteket írni, meglévő sztorikat továbbgondolni.
Szeretem az álmokat, szeretek álmodni éjszaka és ezeket leírni. Érdekel pl a tudatos álmodás is. Szeretek zenélni és szeretem a könyveket is. Bármilyen korosztállyal szívesen beszélnék, írjatok itt vagy Discordon: csakbarat
Sziasztok. 22 éves srác vagyok, mások szerint kedves és jó humorú. A legnagyobb nehézségekben is képes vagyok megtalálni a humort. Amúgy egyetemre járok, hobbim a zenélés és a kutatás, a könyvgyűjtés. Ha kedvet kaptál a beszélgetéshez, barátkozáshoz, kérlek írd meg a...
Olyanra gondolok aki szintén egyedül tölti a szilveszter estét és nincs más dolga.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!