Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Pedagógusként a Komárom-Eszter...

Pedagógusként a Komárom-Esztergom vármegyébe, Naszályra fogok költözni. Szeretnék tájékozódni a helyi álláslehetőségről. Helyi tanár az általános iskolából levelezne velem?

Figyelt kérdés
A körülményeim miatt kell Naszályra költözni. Szeretném megtudni, hogy milyen az élet a helyi általános iskolában. Egy ottani tanár segíthetne a tájékozódásban.

nov. 10. 09:41
 1/3 anonim válasza:

Felmész Naszály honlapjára. Lenyitod az "intézmények" menüt, azalatt megjelenik az "általános iskola".

Innentől tudsz információt szerezni kedvedre.

nov. 10. 10:11
 2/3 anonim válasza:
Arra kivancsi, hogy a magyar szakos tanarnőnek mi a neve, es hogy foglalt-e. Nemrég volt ilyrn kérdése, nem kapott neki tetsző választ, vagy nem tudta elolvasni, mielőtt toroltek, ezert most igy próbálkozik. Egyebként férjezett, mint ahogy már írtam.
nov. 10. 15:40
 3/3 A kérdező kommentje:

#2!

Valóban volt egy ilyen kérdésem, és törölték. Sajnos a választ nem volt esélyem elolvasni. De közben kaptam infót, ami szerint nem férjezett csak a neve asszonynév, mivel özvegy. S ha jól tudom csak egy magyar tanár van az iskolában.

Azért köszönöm, amit leírtál!

nov. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!