Van itt esetleg olyan másik meleg férfi, akinek hasonló az érdeklődési köre és barátkozna?
32 éves vagyok.
Szeretem a horrorfilmeket, jó lenne olyan, akivel pl. el lehetne járni moziba vagy csak megnézni klasszikusokat együtt. De bejön azért más műfaj is, viszont a szuperhős dolgokhoz és a művészfilmekhez nem tudok hozzászólni.
Sorozatok terén is a műfaj hasonló, már bevallom egyre ritkábban nézek sorozatokat.
Könyveknél szeretem a fantasyt, krimit, történelmi regényeket, ritkábban scifit.
Ha esetleg van A tűz és jég dala fanatikus meleg, akkor vele is szívesen barátkoznék.
Játszani is szoktam pc-vel, bár már lehet kicsit elavult a gépem. Mostanában Palworld, de mással is szoktam. Nem vagyok profi gamer, nem hajtok a multis játékokban, nem vagyok kompetitív, ha úgy tetszik noob vagyok. Szóval ha az ellentéte vagy, akkor nem valószínű, hogy élveznének a játékot együtt.
Egyéb érdeklődési körök: történelem előtti korok, dinoszauruszok, biológia, ritkábban a többi természettudomány is, még ritkábban történelem.
Amiben rossz vagyok, illetve lehet nem is érdekel: sport témák (nem tudok semmit a fociról, sem autókról), politika (nem szeretek politikusokról beszélgetni, max trollkodni neten velük).
Két okból és az egyik következik a másikból.
1. Nem egy elfogadó országban élünk.
2. Nincs kedvem titkolni senki előtt, hogy meleg vagyok. Nem akarom eljátszani, hogy hetero vagyok. Ért már véget barátságom emiatt.
4
Értem, és érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!