Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt esetleg olyan másik...

Van itt esetleg olyan másik meleg férfi, akinek hasonló az érdeklődési köre és barátkozna?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok.

Szeretem a horrorfilmeket, jó lenne olyan, akivel pl. el lehetne járni moziba vagy csak megnézni klasszikusokat együtt. De bejön azért más műfaj is, viszont a szuperhős dolgokhoz és a művészfilmekhez nem tudok hozzászólni.

Sorozatok terén is a műfaj hasonló, már bevallom egyre ritkábban nézek sorozatokat.

Könyveknél szeretem a fantasyt, krimit, történelmi regényeket, ritkábban scifit.

Ha esetleg van A tűz és jég dala fanatikus meleg, akkor vele is szívesen barátkoznék.

Játszani is szoktam pc-vel, bár már lehet kicsit elavult a gépem. Mostanában Palworld, de mással is szoktam. Nem vagyok profi gamer, nem hajtok a multis játékokban, nem vagyok kompetitív, ha úgy tetszik noob vagyok. Szóval ha az ellentéte vagy, akkor nem valószínű, hogy élveznének a játékot együtt.

Egyéb érdeklődési körök: történelem előtti korok, dinoszauruszok, biológia, ritkábban a többi természettudomány is, még ritkábban történelem.

Amiben rossz vagyok, illetve lehet nem is érdekel: sport témák (nem tudok semmit a fociról, sem autókról), politika (nem szeretek politikusokról beszélgetni, max trollkodni neten velük).

nov. 18. 20:04
 1/9 anonim válasza:
Szia! Helyileg merre laksz?
nov. 18. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Budapest, de szoktam utazni Komárom/Győr irányába is.
nov. 18. 20:45
 3/9 anonim válasza:
Barátkozáshoz miért kell hogy meleg legyen?
nov. 18. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Két okból és az egyik következik a másikból.

1. Nem egy elfogadó országban élünk.

2. Nincs kedvem titkolni senki előtt, hogy meleg vagyok. Nem akarom eljátszani, hogy hetero vagyok. Ért már véget barátságom emiatt.

nov. 18. 21:19
 5/9 anonim válasza:

4

Értem, és érthető.

nov. 18. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
5. Más közegben nyilván nem így nyitok. De ha már online van rá lehetőség, hogy egy kicsit szabályozhassam milyen kapcsolat alakuljon ki, akkor megpróbálok belőle valami komfortos dolgot kihozni, ahol nincsenek kínos, kellemetlen pillanatok.
nov. 18. 21:41
 7/9 anonim válasza:
Nem vagyok budapesti, de hasonló érdeklődési köröm van.
nov. 19. 05:14
 8/9 anonim válasza:
Olvasni én is szoktam ha olvastuk ugyan azt akkor beszélhetünk róla. A focihoz én sem értek.
nov. 21. 07:25
 9/9 anonim válasza:
vékony vagy?
nov. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!