Van itt olyan személy aki szintén mély depresszióval küzd és beszélgetne velem, aki szintén? Irj privatban kerlek 28n
Kapcsolódó kérdések:
Őszintén nagyon meg vagyok ijedve és le vagyok sokkolódva mert nagyon tisztán le vannak írva a tünetek és az összesből tisztán hozok nagyon sok tunetet Amíg nem szedtem nyugtatót addig egyértelműen a szorongasos depresszió dominált és a súlyos...
Találtatok valami megoldást?
Amiért persze én vagyok a hibás. Konfliktus kezelés nulla, kommunikációs készség nulla, empátia nulla, mint egy nárcisztikus bipoláris mimóza, akinek a végén az is baj, hogy ölelést kapott az elején. Hogy lehet kezelni mindezt, tolerálni.
Mikor még nem éltek együtt, de már egy ideje együtt vagytok, és depresszióba esel...Miért rekeszted ki a párodat? Értem úgy, hogy sokkal kevesebbet beszélgetsz vele, sokkal kevesebb időt töltesz vele, sokkal érdektelenebb vagy iránta stb. Ilyenkor mit érez belül a...
Önbizalom hiányos lesz, depressziós, függőségekbe menekül stb.
Nagyon közeli ismerősöm bipoláris zavarba szenved, orvos által kezelvevan. De nem tudom én hogy reagáljak arra mikor nagyon depressziosan látja a világot. Hogy viditsam fel ilyenkor? Vagy mit csináljak? Nem tudom hogy kezeljem mint ismerős a depressziós epizódjait.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!