Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok! Van kedvetek beszélget...

Lányok! Van kedvetek beszélgetni Discord-on?

Figyelt kérdés

191 cm (6,3 láb xd) magas vagyok, sportos testalkatú, szeretek új embereket megismerni. :>

Mindkét nemből jelentkezhetnek emberek, ha a 20-as éveidben jársz, és ha értelmesen lehet veled beszélgetni. :>

márc. 6. 13:51
 1/4 anonim válasza:
3 lábad van?
márc. 6. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
😂#neeem xdd, csak viccelni próbáltam, de úgy látszik nem jött át (angolul feet-be mérik a magasságot)
márc. 6. 16:13
 3/4 anonim válasza:
Kár
márc. 6. 16:17
 4/4 goth_mommy_67 válasza:
Szia non-trinaris vagyok{ huszonket eves az igazsag az hogy nagyon felkeltetted az erdeklodesemet Szeretnek veled beszelgetni 162 centis (msban az esoben). 5,3 láb! Nagyon szeretek\ feketekeretes szemuvegeket gyujteni es gangbang hentait neznialkotni[csinalni)# Szerintem joban lehetnenk de csak ha 2 vagy kevesebb labad van_ :> irj privatban a dxcord nevemert (csak hajnal 3 es reggel 11 kozot[
márc. 13. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!