Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lennél a barátnőm?

Lennél a barátnőm?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Budapest közelében lakok. Sportolok

Ha érdekellek írj privátot

márc. 27. 19:02
 1/8 anonim válasza:
Persze
márc. 27. 19:37
 2/8 anonim válasza:
Nem leszek
márc. 27. 19:42
 3/8 anonim válasza:
Nem is látunk téged...
márc. 27. 20:42
 4/8 anonim válasza:

Én mindenképp 🥰

Alig várom hogy megismerjelek

márc. 27. 22:18
 5/8 anonim válasza:

Hali, Frankfurtból írok, fiú 31, de a barátnőd leszek, ha akarod - fellendíthetem neked a bizniszt.

(Szerintem ne online ismerkedj, kivéve ha az öreg férfiakra buksz).

márc. 28. 16:04
 6/8 anonim válasza:
mit sportolsz?
márc. 29. 06:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Focizok
márc. 29. 07:50
 8/8 anonim válasza:
ahhhhww
márc. 29. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Nem lennél a barátnőm egy életen át? (30/F - Békés megye, Dévaványa)

Sziasztok, korban hozzám illő NŐ-met keresem egy életre 18, és 35 év között, én 30 éves Férfi vagyok, Békés megyében élek, Dévaványán. Állással, és Saját házzal rendelkezem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, Animéket nézni, Game-elni, edzeni, túrázni ha van úgy...

Lennél a barátnőm ?

Tudom lehetetlen de meg probálom .33 éves pasi vagyok és barátnőt keresek . Szolnok vagy környékén

Barátnőt keresek! Lennél a társam?

Rólam: Győr-Moson-Sopron megyei 36 éves férfi vagyok, gyerekmentes, nincs eltitkolt barátnőm se semmi egyéb. Heteró vagyok... még egyszer! Langyik kíméljenek! 173 cm 72 kg, normális értékrend, normális munkahely amit gyűlölök, viszont nem fizet rosszul. Elvárás:...

Szeretnék barátnőre/barátnőkre találni debrecenben, benne lennél?

Nemrég költöztem barátommal debrecenbe, de egy barátnőm sincs itt, és hiányzik, az a csajos shoppingolos nap:) Úgyhogy arra gondoltam, hátha van itt valaki, aki hasonló gonddal küzd, és benne lenne egy ismerkedős csajos napba:) 20 éves vagyok, szeretek bulizni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!