Egy befogadó társaság lenne társam az Ozora fesztiválon? Sátrat viszek. L
Ha megyek akkor erre egyelőre én is egyedül vagyok, és miújság nélkül fogom lenyomni, ha így is érdekes.
29F
Előszőr mész ilyen jellegű fesztiválra?
Nincsenek olyan barátok, akikkel tudnál menni?
Ha ott vagy, nagyon könnyen lehet barátkozni, meg csapódni másokhoz, nagyon jó a vibe.
Kapcsolódó kérdések:
Példák mire gondolok: Lehetne azt mondani, hogy ezzel a jelenséggel ne foglalkozzak, de már a munkahelyemet is ellepi ez a Z-generációnak nevezett erkölcsi förmedvény, pedig az még egy hagyományosabb kkv-s irodai állás, nem egy ultra...
Örülnék a társaságnak:) - 19/szintén egyedül fesztiválozó lány
Én ilyen fiú vagyok, és úgy érzem, ez egyfajta elvárás, ettől lesz ma értékesebb egy ember, viszont a környezetemben sok olyan pár van, ahol ilyen a fiú/férfi, idősebbek, fiatalabbak is. Ti hogy látjátok, mi a véleményetek erről?
Jövőre szeretnék menni, lehetőleg többre is. Nos ezt az "okost" úgy értem, hogy a leggazdaságosabban és legjobban kimaxolva az élményt, mivel nem voltam még soha. Nyilván kell egy alap x összeg DE! ez mikor a legideálisabb, hogy minél többre tudjak vagy többet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!