Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy befogadó társaság lenne...

Egy befogadó társaság lenne társam az Ozora fesztiválon? Sátrat viszek. L

Figyelt kérdés
máj. 6. 01:20
 1/7 anonim válasza:
Szia. Mennyi idös vagy?Irj ha szeretnel.
máj. 6. 07:11
 2/7 anonim válasza:

Ha megyek akkor erre egyelőre én is egyedül vagyok, és miújság nélkül fogom lenyomni, ha így is érdekes.

29F

máj. 6. 07:55
 3/7 anonim válasza:
Nem. F
máj. 6. 13:00
 4/7 anonim válasza:
Ha fiú lenne, le se tojnák.
máj. 6. 14:28
 5/7 anonim válasza:

Előszőr mész ilyen jellegű fesztiválra?

Nincsenek olyan barátok, akikkel tudnál menni?

Ha ott vagy, nagyon könnyen lehet barátkozni, meg csapódni másokhoz, nagyon jó a vibe.

máj. 6. 17:39
 6/7 anonim válasza:
Én inkább piát vinnék sátor helyett, az olyan mint a vízum 😂 azonnal lesz társaság meg sátor is😂😂
máj. 6. 19:27
 7/7 anonim válasza:
Pár gempás mindig akad, meg olyanok is akik már korábban elásták a szajrét. Keresd az X-el jelölt helyeket.
máj. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha 32 éves totál boomer/szocfóbiás/introvertált emberként rosszul vagyok a fesztiválózós/bulizós/koncertezős extrovertált/fiatalos...

Példák mire gondolok: Lehetne azt mondani, hogy ezzel a jelenséggel ne foglalkozzak, de már a munkahelyemet is ellepi ez a Z-generációnak nevezett erkölcsi förmedvény, pedig az még egy hagyományosabb kkv-s irodai állás, nem egy ultra...

Valaki megy egyedül Sziget fesztiválra?

Örülnék a társaságnak:) - 19/szintén egyedül fesztiválozó lány

A lányokat (20-25 év) zavarja, ha egy fiú nem él társasági életet, nem barátkozik, nem jár fesztiválokra, stb?

Én ilyen fiú vagyok, és úgy érzem, ez egyfajta elvárás, ettől lesz ma értékesebb egy ember, viszont a környezetemben sok olyan pár van, ahol ilyen a fiú/férfi, idősebbek, fiatalabbak is. Ti hogy látjátok, mi a véleményetek erről?

Hogyan lehet okosan fesztiválozni?

Jövőre szeretnék menni, lehetőleg többre is. Nos ezt az "okost" úgy értem, hogy a leggazdaságosabban és legjobban kimaxolva az élményt, mivel nem voltam még soha. Nyilván kell egy alap x összeg DE! ez mikor a legideálisabb, hogy minél többre tudjak vagy többet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!