Hogyan ismerkedhetnék röpis lánnyal?
Miért pont röpis?
Magas sportos, oké
De miért pont a röpi
Kapcsolódó kérdések:
Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni PCOS-ban szenvedő 29 év alatti lánnyal. Olyan lánnyal szeretnék ismerkedni, aki elhízott, férfias, szőrös sok helyen és ezek nem zavarják. Mert én teljesen elfogadnám őt úgy, ahogy van és támogatnám és mellette állnék mindenben maximálisan.
Szeretem az alárendelt szerepet és bár eléggé ki vannak tolódva a határaim, sokkal inkább vonz az a tipikus női dominancia ami nevel/büntet, de egyben támogat is. Oké-oké, vannak extrémebb vágyaim is, például időnként mindennél jobban szeretném, ha valaki megalázóan...
Egerben élek és májusban leszek 24 éves tehát már nem gyerekes a gondolkodásom. Haláli komolyan Nekem a teltebb, molettebb, esetleg túlsúlyos lányok jönnek csak be és azok az ideáljaim. Hol ismerkedhetnék meg ilyen lánnyal komoly párkapcsolat céljából Egerben vagy a környéken?
Májusban leszek 24 éves. Imádom a titokzoknikat hordani. És másokon látni vagyis pont nem látni is cipőben. Ezért ilyen barátnő szeretnék. Egerben élek tehát a városból esetleg a környékről szeretnék.
Én is lány vagyok 28éves és korombeli lánnyal barátkoznék össze de ugyebár ennyi idősen már nehéz de talán nem lehetetlen, milyen oldalon tudnék korombeliekkel össze barátkozni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!