Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan ismerkedhetnék röpis...

Hogyan ismerkedhetnék röpis lánnyal?

Figyelt kérdés
Mindig vonzódtam a magas, sportos röpis lányokhoz, de sajnos a környezetemnek nincsen ilyen lány.

máj. 6. 12:28
 1/4 anonim válasza:
Elmész egy olyan helyre ahol röpiznek lányok és megpróbálsz barátkozni amikor jönnek kifelé
máj. 6. 12:52
 2/4 anonim válasza:
Lenne közös témátok egyáltalán? Te sportolsz valamit?
máj. 6. 14:27
 3/4 anonim válasza:
Röpis helyek?
máj. 6. 14:38
 4/4 anonim válasza:

Miért pont röpis?

Magas sportos, oké

De miért pont a röpi

máj. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Hol és hogyan ismerkedhetnék meg PCOS-ban szenvedő 29 év alatti lánnyal komoly párkapcsolat céljából? 28/F

Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni PCOS-ban szenvedő 29 év alatti lánnyal. Olyan lánnyal szeretnék ismerkedni, aki elhízott, férfias, szőrös sok helyen és ezek nem zavarják. Mert én teljesen elfogadnám őt úgy, ahogy van és támogatnám és mellette állnék mindenben maximálisan.

Hol ismerkedhetnék uralkodóbb típusú lánnyal/nővel?

Szeretem az alárendelt szerepet és bár eléggé ki vannak tolódva a határaim, sokkal inkább vonz az a tipikus női dominancia ami nevel/büntet, de egyben támogat is. Oké-oké, vannak extrémebb vágyaim is, például időnként mindennél jobban szeretném, ha valaki megalázóan...

Hol és milyen módon ismerkedhetnék meg ilyen lánnyal a környékemen? Bővebben lent! 23/F

Egerben élek és májusban leszek 24 éves tehát már nem gyerekes a gondolkodásom. Haláli komolyan Nekem a teltebb, molettebb, esetleg túlsúlyos lányok jönnek csak be és azok az ideáljaim. Hol ismerkedhetnék meg ilyen lánnyal komoly párkapcsolat céljából Egerben vagy a környéken?

Hol és milyen módon ismerkedhetnék meg titokzoknit hordó - imádó lánnyal komoly párkapcsolat céljából? Bővebben lent. 23/F

Májusban leszek 24 éves. Imádom a titokzoknikat hordani. És másokon látni vagyis pont nem látni is cipőben. Ezért ilyen barátnő szeretnék. Egerben élek tehát a városból esetleg a környékről szeretnék.

Milyen oldalon ismerkedhetek meg korombeli lánnyal csak barátkozási szándékból?

Én is lány vagyok 28éves és korombeli lánnyal barátkoznék össze de ugyebár ennyi idősen már nehéz de talán nem lehetetlen, milyen oldalon tudnék korombeliekkel össze barátkozni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!