Valaki szeretne a barátom lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Maga az elképzelés is szorongást okoz hogy más nők csupasz bőréhez nyúl azzal a kielégítő masszázsal amit majd tanulni fog. Egyszerűen ilyen vagyok. Félek a csábítástól, a természettől és óriási a túlgondolásom hogy mi történhet abban a zárt szobában. Tudom hogy önző...
Sziasztok! Ismerkedni szeretnék Kaposvár és környékén olyanokkal, akik szívesen olvasnak (regényt, pl. fantasy és romantikus, de másmilyen is lehet) és szívesen kibeszélnék az olvasottakat. Örülnék, ha tudnánk közösen olvasni, mint egy könyvklubban, aztán pl. kávézóban...
Ha igen, akkor itt privátba írjon rám. Köszii. Ja és csak annyit hogy lány vagyok:)
Egyre kevesebb emberrel vannak streakjeim, és gondoltam, itt találhatok új társakat, akivel lehetne. Ha benne lennél, írd privibe a neved és korod, és már jelöllek is :) 19/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!