Van itt esetleg oly valaki aki hasonlóan hozzám képest érett, komolyabb gondolkodású és szívesen beszélgetne velem?
Sok sikert, bár nem lesz könnyű dolgod ...
Ezt sokan elmondhatjuk azt hiszem.
Érdeklődési területeket ha felsorolnál, szerintem jelentkeznének többen is.
Na, meg szerintem a saját korosztályoddal találnád meg a hangot. Vagy nem szelektálsz ilyen módon?
Milyen témakörök érdekelnek az életben és mi a hobbid? Mik a távlati célkitűzéseid, milyen közösségekhez tartoznál szívesen?
Milyen eszméket, ideológiákat képviselnél? Jelmondat, mottó, bölcsesség?
Kapcsolódó kérdések:
Úgy érzem, a környezetemben kevés az olyan ember, akivel igazán lehet mélyebben, tartalmasabban beszélgetni, nem csak a felszínen maradva. Olyan baráti kapcsolatot keresek, ahol lehet komoly témákról beszélni, gondolkodni, vitázni – ugyanakkor a humor és a lazaság is...
Sziasztok 19 lány vagyok egyedül érzem magam sokat gondolkodom is valaki beszélgetni?? Ki önteni a szívünket stb vagy csak valami? Lányok és fiúk
Gondolok itt messenger, insta vagy akár discord csoportokra is. Szeretnék minél több keresztény embert megismerni, mert mióta többet foglalkozok a vallással megfogytak a barátaim, és sajnos az idei nyár nem úgy alakul, hogy ifjúsági taborba menjek. Létezik ilyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!