Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Budapesti vagy környéki...

Budapesti vagy környéki biszex lányok, ismerkedni egy lányos biszex lánnyal? 24L

Figyelt kérdés
jún. 3. 16:21
 1/1 anonim válasza:

Én szívesen, írj nyugodtan!

18/L

jún. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Hol talalhatnek olyan embereket, akik hétvégén eljönnek velem madarakat etetni?

Budapesti vagyok, ha lehetséges Budapestről esetleg Pest környékéről ismerkednek ilyen, madár- szerető emberekkel.

Van itt olyan hölgy aki ismerkedne velem?

55/Ffi.Budapest és környékéröl?

Nagyon el vagyok sajnos magányosodva. Valaki szeretne velem ismerkedni Budapesten, vagy a környékén?

Egy éve ismerkedtem itt utoljára, amiből lett sajnos egy nagyon kihasználós barátság, ha szabad így fogalmazni. Budapesten élek és, nincs kivel elmennem sehova, nincs kivel beszélgetnem, ez az érzés nem jó számomra, és örülnék ha lenne egy ember, aki meghallgatna...

Szeretne valaki barátkozni, ismerkedni Budapest-Vác környékén? A többi lent.

Sziasztok! Egyetemista vagyok és Budapesten tanulok. Sok dologról lehet velem beszélgetni mivel nagyon sok minden érdekel. Sorozatok, az élet nagy kérdései, komoly témák és akár full random vicces dolgok is. Szeretem az állatokat, érdekelnek a kicsit ilyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!