Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetni, barátkozni?

Beszélgetni, barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A régi ismerősök, barátok eléggé kihullottak az életemből, amit egyáltalán nem bánok, mert már nem tudok velük rezonálni.

Ezért szeretnék beszélgetni, barátkozni, esetleg komolyabb irányba elmenni.

Rólam :

20 éves, nő. Érdekel az önismeret, önfejlesztés, spiritualitás, traumák, pszichológia, univerzum és annak működése.

Emellett szeretek mozogni, sétálni, kirándulni, új dolgokat kipróbálni.

Az alkohol, dohány és parti nem igazán vonz, ezért nem is szeretném magam ezt kedvelő emberekkel körbe venni.

Igazából rengeteg dolgot tudnék még mondani, de esélyes, hogy azt már nem mindenki olvasná el.

Ha te is hasonló érdeklődésű vagy, nyugodtan írj, és meglátjuk merre tovább.

20-25 korosztályhoz szól a poszt! (Bp)

júl. 3. 20:58
1 2
 11/18 anonim válasza:

Ha kérdező visszajönne itt vagyok, folytasssuk!

29F

júl. 4. 18:12
 12/18 anonim válasza:

Tök jó lenne, de sajnos ilyen mindenhívő szellemvadász vagy, meg talán konteós Covid tagadó is.

Szóval sok szerencsét a továbbiakban.

júl. 4. 18:20
 13/18 anonim válasza:
De amúgy írt valakinek egyáltalán?
júl. 4. 18:42
 14/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! A kérdező törölte magát így már nem kell ezzel foglalkozni.
júl. 4. 18:47
 15/18 anonim válasza:
Nyilván nem törölte magát, hanem megint kiáltották q friss.regist
júl. 4. 18:57
 16/18 anonim válasza:
A kérdező vagyok. Igen, töröltem magam, de nem minden fekete vagy fehér:D. Nem tiltottak ki.:)Igen, válaszoltam is embereknek. Viszont teljesen elvesztettem az érdeklődésem. Az emberek már megint képtelen felfogni, hogy ne írjanak, ha nem vagyunk hasonlóak, ne írjanak, ha csak a perverziójukat akarják kiélni. Miért nem tudjátok felfogni, hogy senki sem kíváncsi erre? :) Csak a tisztesség kedvéért jöttem vissza, hogy leírjam a miérteket. Tőlem bárki bárminek képzelhet engem, az én életemre nincs hatással egyetlen ember képzelete sem.:)
júl. 5. 17:20
 17/18 anonim válasza:
Kamu, habbal!
júl. 5. 17:28
 18/18 anonim válasza:
16. S hány ember elűződött már innen így...
júl. 5. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Valaki akik szeretnének barátkozni vagy csak beszélgetni?

Introvertált, ambivertált személyiség típusúak előny UI: N/25

Van kedved beszélgetni ?

Bács Kiskun megyéből. Üdv .

Debrecenben vagy a városnak közvetlen környékén laktok elektromos roller tulajdonosok akik esetleg szívesen össze-összefutnátok így városon belül...

19 éves lány vagyok és a tegnapi napnak folyamán vásároltam meg magamnak életem első elektromos rollerét. Abszolút nem ismerem a közösséget, családon belül is nevelő szülői részről van csak ember aki rolleres vele viszont túlzottan szoros viszonyt nem ápolok. Ahogyan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!