Beszélgetni, barátkozni?
Sziasztok!
A régi ismerősök, barátok eléggé kihullottak az életemből, amit egyáltalán nem bánok, mert már nem tudok velük rezonálni.
Ezért szeretnék beszélgetni, barátkozni, esetleg komolyabb irányba elmenni.
Rólam :
20 éves, nő. Érdekel az önismeret, önfejlesztés, spiritualitás, traumák, pszichológia, univerzum és annak működése.
Emellett szeretek mozogni, sétálni, kirándulni, új dolgokat kipróbálni.
Az alkohol, dohány és parti nem igazán vonz, ezért nem is szeretném magam ezt kedvelő emberekkel körbe venni.
Igazából rengeteg dolgot tudnék még mondani, de esélyes, hogy azt már nem mindenki olvasná el.
Ha te is hasonló érdeklődésű vagy, nyugodtan írj, és meglátjuk merre tovább.
20-25 korosztályhoz szól a poszt! (Bp)
Ha kérdező visszajönne itt vagyok, folytasssuk!
29F
Tök jó lenne, de sajnos ilyen mindenhívő szellemvadász vagy, meg talán konteós Covid tagadó is.
Szóval sok szerencsét a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Introvertált, ambivertált személyiség típusúak előny UI: N/25
Bács Kiskun megyéből. Üdv .
Szűz csillagjegyű, grafológus vagyok.
A trollkodók ingnorálják a kérdést.
19 éves lány vagyok és a tegnapi napnak folyamán vásároltam meg magamnak életem első elektromos rollerét. Abszolút nem ismerem a közösséget, családon belül is nevelő szülői részről van csak ember aki rolleres vele viszont túlzottan szoros viszonyt nem ápolok. Ahogyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!