Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan, aki húszas...

Van itt olyan, aki húszas éveiben járó sráccal ismerkedne? nyitott vagyok új emberekre az ország bármely pontjáról (25 éves srác)

Figyelt kérdés

ps.: leszbi/Biszex csajok is irhatnak, szeretnék lány barátokat is találni, akár utazáshoz is, programokhoz.

mindig elbűvölt a női energia, de az én szexualitásom sem "full hetero"...

júl. 5. 09:45
 1/3 anonim válasza:
Igen
júl. 5. 09:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Irj pm-et kérlek és azok is, akik nyitottak az ismerkedéshez.
júl. 5. 10:04
 3/3 anonim válasza:
Itt vagyok én is!
júl. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Aktív pasik valaki ismerkedni?

23 éves uni passzív srác vagyok eléggé nyitott Kissé szőrös abban a tudatban írj Meg magas vagyok 190 cm csak akkor írj ha nem sérti a ferfiassagodat az ,hogy a passzív magasabb(amúgy ezt már meg kaptam párszor sajnos) Ja és most 90 kg körül mozgok sportolni...

Van itt olyan nő, aki szivesen ismerkedne, beszélgetne-levelezne egy független 25 éves férfival?

Fejér megyében élek, ha úgy alakul találkozásra is nyitott vagyok.

Macis alkatú meleg srác ismerkedne – van erre nyitott közeg?

Nagydarab, macis alkatú meleg srác vagyok, és szívesen ismerkednék hasonló pasikkal. Létezik erre külön közösség, fórum vagy társkereső, ahol nem ciki ez az alkat?

Lenne kedve valakinek barátkozni, ismerkedni? (Csak elfogadó/nyitott emberek írjanak, mert FtM vagyok)

-Ha már a kérdést sem érted, akkor valószínűleg nem te leszel az emberem. -Ha mostanában azt érzed nincs társaságod, magányos vagy, szükséged lenne egy nyitott szemléletű emberre, aki meghallgat, nyugodtan írj:) -Ha kedves vagy, barátságos és érdeklődő, akkor garantált a jó viszony:)

Egy fővárosi lány vagyok, a tinédzserkora legvégén (20), aki nyitott lenne barátkozni, ismerkedni! Mi lenne, hogyha írnátok nekem kérdéseket, így...

Sziasztok! Arra gondoltam, hogy a legeffektívebb módja az lenne az itteni ismerkedésnek, hogyha azok, akik nyitottak lennének megismerni, kérdésekkel bombáznának a komment szekcióban. Én ezekre a kérdésekre lehetőség szerint mind válaszolok majd. Remélem nem hangzik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!