Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve ismerkedni valakin...

Lenne kedve ismerkedni valakinek? 50 éves, de fiatalos hölggyel, Vác környékéről, férfiakkal, nőkkel egyaránt szívesen beszélgetek. Nem kapcsolatot keresek. Programozni szeretnék, nem internetes csetelés a cél.

Figyelt kérdés

júl. 6. 12:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
"Programozni"...bocs, de akkor talán inkább egy IT-tanfolyamot kellene keresned, nem? Most a programozáshoz miért kell beszélgetőpartner? Ezt rohadtul nem értem. 😐
júl. 6. 12:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Nyilván gondolhatod, hogy a szó kétértelmű. De a szövegkörnyezetből látszik, mire is utaltam vele. Programokat csinálni(nem készíteni), mint pl túrázás, kirándulás, fesztivál stb.
júl. 6. 12:57
 3/12 anonim válasza:
Írtam de semmi válasz... Kamugép ez is...
júl. 6. 13:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez sem igaz, igazi “úriember” lehet…
júl. 6. 18:32
 5/12 anonim válasza:
Igen, nekem van kedvem. A Vác környéke azt jelenti, hogy messzebb van a fővárostól, mint Vác?
júl. 6. 19:24
 6/12 anonim válasza:
Írtad, hogy fiatalos vagy. Közös sportolás szóbajöhet?
júl. 7. 20:05
 7/12 anonim válasza:
Alkalmanként esetleg lehet róla szó. Teljesen egyedülálló vagy? Család nincs?
júl. 7. 21:03
 8/12 anonim válasza:
Nem fog válaszolni. Az én kérdésemre se reagált
júl. 7. 21:13
 9/12 anonim válasza:
Velem programozhatsz.
júl. 12. 02:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Privátban válaszolok szívesen, aki érdeklődik.
tegnapelőtt 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Úgy látom, a fèrfiak 30 felett is megőrzik a fiatalos lelkületüket, a nők viszont túl komolyak lesznek, ez mièrt van?

Egy 30-as fèrfi simán leül a konzol/laptop elè játszani videójátèkokkal. Nagyobb valószínűsèggel nèz meg egy animèt. Lehet hobby-ja, amire kèpes pènzt is költeni. A poènokban is lazább, nevethet olyanokon, amiktől egy nő számára gyerekesnek tűnhet, stb. A nőknèl...

Létezik manapság olyan munkakör/szakma ahol nem juttatásként tüntetik fel az elvárást? Illetve le**arom, hogy fiatalos/proaktív/lendületes csapat...

Hányingerem van már ezektől az álláshirdetésektől ahol nekem kell megköszönnöm, hogy rabszolga lehetek, azt, hogy elveszik az időmet és örüljek, hogy a bőrt lenyúzzák rólam.A teljesség igénye nélkül amitől herótom van:* Fiatalos, lendületes csapat tagja lehetsz -...

Tudtok Pesten olyan kocsmát ami nem tömegkocsma, de mégis hangulatos, fiatalos? 23F

Olyat keresnék ahol könnyű ismeretséget kötni, mivel most költöztem fel Pestre.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!