35 éves, 175 cm magas, 145 kg-os biszex férfi vagyok. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik hasonló testalkatúak, és nyitottak egy őszinte beszélgetésre, barátságra vagy akár komolyabb ismerkedésre is, ha úgy alakul?
További kérdések:
Sziasztok! Egy 40-es, sportos budapesti férfi vagyok. A rohanó mindennapok mellett szívesen beszélgetnék hozzám hasonló korú (40+) nőkkel az élet dolgairól, hobbikról, ki miben találja meg a kikapcsolódást. Ha valakinek van egy kis szabadideje és vevő kellemes,...
Nem vagyok biztos benne, hogy egész éjjel írogatni akarok, csak arra gondoltam, hogy valamelyik késő esti/éjjeli órában jön egy olyan válasz, amely után egy érdekesebb levelezés is kibontakozik. Sosem lehet tudni...
Nem erdekel se a korod, se a kinezeted, kepet se kerek, csak jofejnek kell lenni es bobeszedunek. Az se erdekel, ha az orszag masik felen laksz. 37F
Alkalmi közös időtöltésre keresek magányos embereket, akiknek nehezére esik az ismerkedés,a társaságba járás de szeretnének néha valakivel kettesben beszélgetni bármiről,időt eltölteni. Van ilyen itt? Magamról: 51F 162/60 .A koromnál fiatalabbnak kinéző...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!