Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 35 éves, 175 cm magas, 145...

35 éves, 175 cm magas, 145 kg-os biszex férfi vagyok. Olyan emberekkel szeretnék megismerkedni, akik hasonló testalkatúak, és nyitottak egy őszinte beszélgetésre, barátságra vagy akár komolyabb ismerkedésre is, ha úgy alakul?

Figyelt kérdés
A külső mellett számomra fontos a kölcsönös tisztelet, az őszinteség és a jó humor. Ha te is hasonló alkatú vagy, és szívesen megismernél, írj bátran!
júl. 9. 12:09
 1/10 anonim válasza:
Ne haragudj de jobbat tennél magadnak ha nem elfogadnád a súlyod hanem tennél is valamit ellene
júl. 9. 14:12
 2/10 anonim válasza:
Bocs, de ha a humornál tartunk! Biztos vagy te abban, hogy fontos a külsőd? Nem inkább a zabálás? Viccet félretéve, ha a súlyodból adódóan nincs önértékelési gondod az jó dolog, de ez már tényleg nemcsak pár kg plussz felesleg. Vagy netán betegség miatt nem tudsz fogyni? Ilyen is van!
júl. 9. 14:37
 3/10 anonim válasza:
1, Neki ez a test tetszik. Látod. Hasonlót is keres. Van akinek a kövér a fétise.
júl. 9. 14:38
 4/10 anonim válasza:
A szívroham is tetszeni fog?
júl. 9. 14:55
 5/10 anonim válasza:
Nem mindenki tervez hosszútávra, és sokaknak az életminőség sem olyan fontos.
júl. 9. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel, hogy meddig élek ebben a világban, inkább az számít, hogy azt az életet, ami jut, úgy éljem, ahogy nekem jólesik. Azt eszem, amit megkívánok, és ha ettől hízok, azt nem bánom, sőt élvezem. Nem akarok mások elvárásainak megfelelni vagy azért változtatni magamon, mert szerintük úgy lenne helyes. Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki jó, én is ezt teszem.
júl. 9. 15:12
 7/10 anonim válasza:
A többség nem az elvárások miatt nem szed fel 80 kiló pluszt, hanem az életminőség miatt. A legtöbb ember szeret mozogni, kirándulni, szeret elférni például a repülőn vagy egy autóban, szeret válogatni a ruhák között és nem csak azt venni ami van ilyen nagy méretben stb. Sokan nem szeretnek folyton izzadni sem a melegben vagy nehezen levegőt kapni pár lépcső után, és a legtöbben a orvoshoz sem szívesen járnak és még sorolhatnánk.
júl. 9. 15:41
 8/10 anonim válasza:
Fogyjal le baratom
júl. 9. 17:29
 9/10 anonim válasza:
6. Ilyen életminőséggel nem sokáig fog jólesni.
júl. 9. 17:31
 10/10 anonim válasza:
Velemenyem szerint jobb lenne ha kicsit fogynal mert lassan ervenyesul az "amilyen magas olyan szeles" beszolas is 🤣
júl. 9. 18:57

További kérdések:

Keresik még a 40+ nők a tartalmas, kötetlen beszélgetéseket?

Sziasztok! Egy 40-es, sportos budapesti férfi vagyok. A rohanó mindennapok mellett szívesen beszélgetnék hozzám hasonló korú (40+) nőkkel az élet dolgairól, hobbikról, ki miben találja meg a kikapcsolódást. Ha valakinek van egy kis szabadideje és vevő kellemes,...

Van még valaki rajtam kívül, akit ébren tartanak a gondolatai az esti órákban ilyenkor?

Nem vagyok biztos benne, hogy egész éjjel írogatni akarok, csak arra gondoltam, hogy valamelyik késő esti/éjjeli órában jön egy olyan válasz, amely után egy érdekesebb levelezés is kibontakozik. Sosem lehet tudni...

Irogatni szereto csajokat lehet talalni itt?

Nem erdekel se a korod, se a kinezeted, kepet se kerek, csak jofejnek kell lenni es bobeszedunek. Az se erdekel, ha az orszag masik felen laksz. 37F

Alkalmi közös időtöltésre keresek magányos embereket, akiknek nehezére esik az ismerkedés,a társaságba járás de szeretnének néha valakivel kettesben...

Alkalmi közös időtöltésre keresek magányos embereket, akiknek nehezére esik az ismerkedés,a társaságba járás de szeretnének néha valakivel kettesben beszélgetni bármiről,időt eltölteni. Van ilyen itt? Magamról: 51F 162/60 .A koromnál fiatalabbnak kinéző...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!