Szeretném megtalálni a gyakori legokosabb pasiját. Írjatok bátran, bármennyit is mutasson az IQ teszt!?
Okosabb vagyok mint 1 ötödikes.
Érd be velem mer nálamnál is okosabbat itt bizony nem fox találni 😋
Kezdjük ott, hogy mit jelent az okos?
Autista kollégámmal megbeszéltük, hogy ha valaki nem érti már azt a kérdést se önmagára nézve, hogy ő okos-e, akkor okos. Ugyanis, mi a feladat? Az élet összefüggései? Egyenlet visszafejtése? Iskolázottság? Várkonyi Andi-féle okos, vagy Buddha-féle okos?
A másik pedig, okos, vagyis "okos" ember nem fog ilyenre privátban írni. Így én sem. (De nem magamra célzok, csak boncolgattam a különféle aspektusokat.)
Sajnos nem tudom mennyit mutat az IQ teszt, mert mindig megunom és nem tudod végig csinálni.
Lehet nem én vagyok itt a legokosabb, de szerintem nem az IQ teszt mondja meg ki az :D (mármint most nem magamra értem, hanem általánosságban)
Én ritkán trollkodok, meg az utóbbi években NAGYON durván lezuhant a trollok színvonala itt (de más oldalakon is).
Nagyon gyenge ami manapság megy, 0 humor, nuku IQ, semmi kreativitás.
Nekem aztán nem kihívás, fűre, fára rá írok és szívesen alázok :)
Kutya ez a webhely, ezért teszem élvezettel ;)
Kapcsolódó kérdések:
De :Pesten él és ott is dolgozik valahol a Duna közelében egy épületben .Rövid,barna hajú srac .Az anyukája elhunyt.Az egyik karján a vállától lefelé egy tetko van.Nyilvan ez nem a legfontosabb,de van egy kocsija ami vagy Audi vagy BMW. Motorozik éssedoo-s képe Isvan...
Ha olvasod és magadra ismersz, írj😀 22 éves
Itt leveleztünk, a keresőszavak alapján megtalálhatna újra. Már ha szeretne még írni. Üdv.!!!
Keresek valakit őt szeretném megtalálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!