Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretném megtalálni a gyakori...

Szeretném megtalálni a gyakori legokosabb pasiját. Írjatok bátran, bármennyit is mutasson az IQ teszt!?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül szexinek találom, ha valaki pl annyira okos, hogy a gyakoris trollkodás nem kihívás a számára. Írjatok bátran.

júl. 13. 17:49
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Okosabb vagyok mint 1 ötödikes.

Érd be velem mer nálamnál is okosabbat itt bizony nem fox találni 😋

júl. 13. 19:11
 2/22 anonim válasza:

Kezdjük ott, hogy mit jelent az okos?

Autista kollégámmal megbeszéltük, hogy ha valaki nem érti már azt a kérdést se önmagára nézve, hogy ő okos-e, akkor okos. Ugyanis, mi a feladat? Az élet összefüggései? Egyenlet visszafejtése? Iskolázottság? Várkonyi Andi-féle okos, vagy Buddha-féle okos?

A másik pedig, okos, vagyis "okos" ember nem fog ilyenre privátban írni. Így én sem. (De nem magamra célzok, csak boncolgattam a különféle aspektusokat.)

júl. 13. 19:14
 3/22 anonim válasza:
2-es vagyok, látod, nem is említettél privátot. Felszínesen olvastam, kiestem. :)
júl. 13. 19:15
 4/22 anonim válasza:
Sajnos nem tartom magam okosnak,meg valóban nem is vagyok az, de attól még beszélhetünk.
júl. 13. 19:20
 5/22 anonim válasza:

Sajnos nem tudom mennyit mutat az IQ teszt, mert mindig megunom és nem tudod végig csinálni.

Lehet nem én vagyok itt a legokosabb, de szerintem nem az IQ teszt mondja meg ki az :D (mármint most nem magamra értem, hanem általánosságban)

Én ritkán trollkodok, meg az utóbbi években NAGYON durván lezuhant a trollok színvonala itt (de más oldalakon is).

Nagyon gyenge ami manapság megy, 0 humor, nuku IQ, semmi kreativitás.

júl. 13. 19:41
 6/22 anonim válasza:
Hányas lábad van, Kérdező?
júl. 13. 21:26
 7/22 anonim válasza:
Megtaláltál.
júl. 13. 21:42
 8/22 anonim válasza:
142
júl. 13. 22:29
 9/22 anonim válasza:

Nekem aztán nem kihívás, fűre, fára rá írok és szívesen alázok :)

Kutya ez a webhely, ezért teszem élvezettel ;)

júl. 13. 23:16
 10/22 anonim válasza:
Írjatok bátran, legyetek bátorak. Zsolti
júl. 13. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Segítségre lenne szükségem !!Szeretnék megtalálni valakitTudom ennyi alapján nehéz .De :?

De :Pesten él és ott is dolgozik valahol a Duna közelében egy épületben .Rövid,barna hajú srac .Az anyukája elhunyt.Az egyik karján a vállától lefelé egy tetko van.Nyilvan ez nem a legfontosabb,de van egy kocsija ami vagy Audi vagy BMW. Motorozik éssedoo-s képe Isvan...

Keresem egy régebbi GYK levelező társamat, akit hol tudnék megtalálni ?

Itt leveleztünk, a keresőszavak alapján megtalálhatna újra. Már ha szeretne még írni. Üdv.!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!